ovydiub Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 Vreau sa programez un PIC 16F628 cu un programator de la adelaida dar nu stiu sa setez IC-PROG.Imi da o eroare cand il deschid si cand incerc sa scriu : Privileged instructionProgramatoru e: AD-PIC02Imi puteti da un sfat cum sa-l configurez. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 17, 2008 Administratori Partajează Postat Februarie 17, 2008 icprog are un driver care trebuie instalat Link spre comentariu
externvero Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 1- Ai nevoie de "icprog.sys" instalat in folderul lui ICPROG.2- In program - Settings -> Options ->Misc -> bifeaza Enable NT/2000/XP Driver Link spre comentariu
Gerula Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Si mie imi datea eroarea de care ai vorbit.Eu am scapat de ea asa :Settings -> Hardware -> bifat Windows API in loc de Direct I/O. Link spre comentariu
Yo4You Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 vorba lu @Gerula si eu citisem intr-un conexclub ca pe win9X trebuie pe setat pe direct I/O si pe XP 2000 NT trebuie pe windows api si merge excelent. Link spre comentariu
dosa Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 mie imi da o eroare "nici o confirmare(ATR) primitanu stiu ce trebuie sa-i setez Link spre comentariu
nexus Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 scurteaza cablul si foloseste WinPic800 asa am scapat de erori si tot cu prog de la adel&aida. Link spre comentariu
Mix Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 winpic800 e cel mai stabil si are de toate pe el. mai e si PICPgm programmer cu care imi fac treaba in prezent. partea hardware folosesc de tipul jdm cu mici modificari si cu alimentare externa. recomand alimentarea externa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum