Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o idee cu un spectrum analyzer

Tranzistor_001

Postări Recomandate

Pai daca te uiti putin pe schema si dupa pe cod ai sa vezi ca sunt cei 5 pin de la tastatura pb0->pb5 care se activeaza pe 0, deci butoanele se laga la masa de aia tastatura are 6 pini si tu pe schema vezi 5 pentru ca e pus doar contectoru catre pini MCU.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

19

• Tranzistor_001

13

• Nita Mihai Cristian

5

• niq_ro

4

Am facut o inbunatatire la afisorul meu cu LED-uri, am bagat silicon intre leduri pentru a nu se mai imprastia lumina! Poza mai jos si cu un mic filmulet, se vede inbunatatirea 100%!Am impartit filmarea in 2 arhive deoarece ocupa 2mb si pe upload am doar max 1mb, scz!Siliconul este negru dar in poza se vede gri din cauza puteri a blitului!

Link spre comentariu

sincer nu va inteleg de ce nu cumparati niste bargraph-uri? nu sunt chiar atat de scumpe, usureaza treaba si arata destul de bine plus ca pt. asta au fost facute. eu mi-am luat de la tme cu 1.8ron/buc

Link spre comentariu

Da e drept, dar greu gasesti bar-graph cum vrei tu sau cum vreau eu, de ex cum se vede si in poze, greu gasest bar-graph cu 5 verzi 3 galbene si 2 rosi! :da Asa cu leduri til faci cum vrei!

Link spre comentariu

Mai alses ca ledurile le pui la ce distanta vrei tu! la bargraph nu poti asa ceva! Se gasesc leduri albastre dreptunghiulare foarte greu, ar iesi belea cu acele leduri :101 dar pana acum nu am gasit la magazinele noastre doar prin strainatate :cry: !Azi am observat in filmarea postat de mai sus ca am un led ars si nu se inchid tranzistori bine cand dau pe DOT, am remediat problema si a iesit belea! se vede calumea mai ales pe DOT!

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări