Tranzistor_001 Postat Iunie 24, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2008 excelenta idee zal, eu m-am gandit la niste hartie opaca dar la marker sau vopsea nu m-am gandit, pacat ca le-am montat deja ... Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Felicitari, frumos realizat proiectul. Bafta in continuare! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 excelenta idee zal, eu m-am gandit la niste hartie opaca dar la marker sau vopsea nu m-am gandit, pacat ca le-am montat deja ...Si nu poti sa le cracanezi pe rind ca sa bagi niste foita neagra intre ele? O alta varianta la vu-metrele pe leduri normale, era sa folosesc scoci pe fata ledurilor si sa le vopsesc cu spray negru, dupa care dezlipeam scociul si ramineau ca la afisoarele vfd. Asta cind modificam receptoare defecte pe partea de radio si le transformam in amplifuri, ca sa nu las gol in locul afisorului. :yawinkle: Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat Iunie 28, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2008 hartie opaca pot sa bag si acum dar mai buna era ideea cu marker, la hartie e cam greu da asezat acolo unde se intretaie, ma gandeam sa bag numai intre linii, orizontal... Link spre comentariu
Vizitator ionutzalin Postat Iunie 20, 2009 Partajează Postat Iunie 20, 2009 Fratilor da un spectrum mai usor ca nu prea inteleg schema aia adik am niste dificultati la cablaje.:D Link spre comentariu
Vizitator enastase Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 cu intarziere...are cineva cablajul vectorial? CDR / EPS / AI sau PDF (cu vectorial, nu cu poza!)merci Link spre comentariu
webmaester Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 salut tranzistor am si eu o rugaminte pune daca poti o poza si partea sin spate a panoului cu leduri Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat Decembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2009 scuze pentru intarziere Link spre comentariu
djx700 Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 super ! bravo !imi place, o sa ma apuc si eu de asa ceva.... Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 super ! bravo !imi place, o sa ma apuc si eu de asa ceva....sunt sigur ca nu il termini Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Eu mam apucat de el, partea din fata am terminato, cu ledurile, am folosit tot dreptunghiulare dar la distante mai mari, iar intre ele bag silicon vopsit cu marcher, lam facut mai mare deoarece statia care o fac e destul de inalta si nu avea rost sal las asa mic! O sa revin cu detali la sfarsit, dupa sarbatori-sper sa termin tot amplificatorul, canalele sunt gata a mai ramas doar spectrum de facut. O sa revin cu poze dupa ce termin, sincer dabia astept sa o termin, va fi o bijuterie! Link spre comentariu
djx700 Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 imi face si mie cineva cablajele? platesc ! Link spre comentariu
Vizitator enastase Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 m-am apucat si eu de sarbatori (sa ma distrez) sa fac montajul. si cand era aproape gata mi-am dat seama ca imi lipseste un CD4060. asa ca trebuie sa astept pt. el pana la anu` oricum am comandat un ATMEGA8-16PU si un LCD 16x2 sa-mi fac jucaria de aici: http://diy.elektroda.eu/analizator-widm ... go-v2/#eng Link spre comentariu
Vizitator enastase Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 PS: poate e cineva din TM care are un CD4060..... (la RET/Vitacom/Rubicon, etc. evident, nu aveau) Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Si de unde cumperi ecranul acela VFD ? daca am scris bine. Mar interesa si pe mine acel spectrum! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum