Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o idee cu un spectrum analyzer

Tranzistor_001

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

19

• Tranzistor_001

13

• Nita Mihai Cristian

5

• niq_ro

4

chiar frumos ! o mica sugestie cu privire la "fatada" ledurilor,adica in loc de acel stirotextoli care imprejmuieste ledurile puteai folosii niste plexiglas transparent vopsit cu negru pe spate !

Link spre comentariu

Tehnica pt pcb-uri e un pic mai ciudata sa zic asa ,e inspirata din ceea ce fac vopsitorii auto, tehnica e asta : trag cablajul la imprimanta pe autocolant A4, lipesc autocolantu pe cablaj,decupez cu un cutter toate traseele ,dezlipesc autocoantul acolo unde sunt traseele si apoi folosesc smoala cu diluant,dupa ce se usuca dezlipesc si restul autocolantului si corodez , dupaa corodare spal cablaju,o poza mai josProblemaa e c dureaza cam mult si e obositorLater edit: App am pus R3 si de 3Mohm si nik ,tot asa ...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Cam complicata tehnica de realizare a PCB-urilor.....De ce nu scoti cablajul pe hartie foto la o imprimanta laser si apoi suprapuipartea cu desenul pe partea cuprata si presezi cu fierul de calcat? ( sau mai bine cu role de la o imprimanta laser defecta)Cand dezlipesti hartia de pe PCB ramane desenul perfect.Cu metoda asta realizez PCB-uri foarte pretentioase, cu distanta intre trasee de la 0,1mm in sus....Succes!

Link spre comentariu

Tehnica pt pcb-uri e un pic mai ciudata sa zic asa ,e inspirata din ceea ce fac vopsitorii auto, tehnica e asta : trag cablajul la imprimanta pe autocolant A4, lipesc autocolantu pe cablaj,decupez cu un cutter toate traseele ,dezlipesc autocoantul acolo unde sunt traseele si apoi folosesc smoala cu diluant,dupa ce se usuca dezlipesc si restul autocolantului si corodez , dupaa corodare spal cablaju,o poza mai josProblemaa e c dureaza cam mult si e obositorLater edit: App am pus R3 si de 3Mohm si nik ,tot asa ...

Doamne ! pai eu cred ca nici un licurici nu am rabdare sa fac cu metoda asta ! :smt005
Link spre comentariu

nota 20 pentru tot proiectul dar(exista intodeauna un "dar") intrerupatorul pe care l-ai pus parca nu are loc in peisaj! era mai bine daca cautai unul mai finut (eventula pushbutton). asta e doar o parere si nu mi-o lua in nume de rau!oricum esti un maestru in ceeea ce ai facut! tine-o tot asa

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Sunt super realizarile! Un cablaj eventual si mie daca se poate si o schema va rog....Pentru ambele lucrari...pls va rog ffff multSau eventual daca imi realizati cablajul si imi spuneti un pret...

Link spre comentariu

Eu unu tot nu inteleg ce vrei defapt :rolleyes: .Poate sunt eu batut in cap :smt021 dar ai tot ce iti trebuie inclusiv poze cu montajul realizat si functional

Link spre comentariu

O sugestie: dati ledurile pe partile laterale cu marker negru, asa nu se va mai imprastia lumina si la cele stinse. Eventual se poate introduce intre ele o foita mata de culoare inchisa, dar e mai complicat ca trebuie multe decupaturi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări