Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa de alimentare 0-60V/5A

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@smilex:te salut si te rog sa fii putin ingaduitor ca nu particip Schema aceea am gasit-o intamplator si am postat-o sa fie ca documentatie Te las singur pt. ca am intalnit un dentist meserias care mi-a facut o extractie cu ceva infectie si acum este la schi in Austria Modul laudaros in care am intrat pe aici ma pedepseste:am la reparat un UPS care seamana in mare cu ce am mai intalnit dar este plin de mici ,,trucuri,,care m-au cam ametit. Doream sa raspund la cap. ESR-metru ca cel mai bun este tot osciloscopul(masori caderea de tens. pe rez. serie chiar la curentul cerut de sarcina din montaj) Care este pedeapsa?--la o alimentare de 12v am un riplu de 5V(de fapt spike-uri de 1microsec) Am pus condensatori de calitate,capacitate dubla,dar degeaba Ce ma supara?La o sarcina de 25w tz.din invertorul de pe 12v trec de 60grade

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator omy

salsunt nou dar sunt la un lic de elctrotehnica am eo o schema ptr sursade alimentare cu protectie la scurtcircuit dar nush cum sa o pun pe forum am shi schema electrica cat shi matrita ptr a face placuta cu circuitu va rog ajutaima schema este de 24 v transformatorul cu afisaj shi potentiometru

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

salsunt nou dar sunt la un lic de elctrotehnica am eo o schema ptr sursade alimentare cu protectie la scurtcircuit dar nush cum sa o pun pe forum am shi schema electrica cat shi matrita ptr a face placuta cu circuitu va rog ajutaima schema este de 24 v transformatorul cu afisaj shi potentiometru

Limba romana sau sterg tot ce prind
Link spre comentariu
Vizitator tyc

Este convertizor de sudura in configuratia asta...IGBT-urile sant fortate la maxim,dar poti pune unele mai 'frumoase'.Dr L,traful ala de curent e pt limitarea curentului,se regleaza din P2. E o adaptare a aparatului de sudura Kosoy.Tensiunea e in concordanta cu limitarea de curent,nu?Sau e pus feedbackul pt protectie?

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări