Vizitator smilex Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Sau alta fara trigger... Link spre comentariu
crispus Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 Schema cu limitarea curentului unde se monteaza? La iesirea regulatorului de tensiune? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 @smilex:te salut si te rog sa fii putin ingaduitor ca nu particip Schema aceea am gasit-o intamplator si am postat-o sa fie ca documentatie Te las singur pt. ca am intalnit un dentist meserias care mi-a facut o extractie cu ceva infectie si acum este la schi in Austria Modul laudaros in care am intrat pe aici ma pedepseste:am la reparat un UPS care seamana in mare cu ce am mai intalnit dar este plin de mici ,,trucuri,,care m-au cam ametit. Doream sa raspund la cap. ESR-metru ca cel mai bun este tot osciloscopul(masori caderea de tens. pe rez. serie chiar la curentul cerut de sarcina din montaj) Care este pedeapsa?--la o alimentare de 12v am un riplu de 5V(de fapt spike-uri de 1microsec) Am pus condensatori de calitate,capacitate dubla,dar degeaba Ce ma supara?La o sarcina de 25w tz.din invertorul de pe 12v trec de 60grade Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 He-he, ziceam ca ma fac cu 2n-ul. Restul e offtopic, te contactez. Link spre comentariu
Vizitator omy Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 salsunt nou dar sunt la un lic de elctrotehnica am eo o schema ptr sursade alimentare cu protectie la scurtcircuit dar nush cum sa o pun pe forum am shi schema electrica cat shi matrita ptr a face placuta cu circuitu va rog ajutaima schema este de 24 v transformatorul cu afisaj shi potentiometru Link spre comentariu
Magnus Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 viewtopic.php?f=41&t=62660 Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 salsunt nou dar sunt la un lic de elctrotehnica am eo o schema ptr sursade alimentare cu protectie la scurtcircuit dar nush cum sa o pun pe forum am shi schema electrica cat shi matrita ptr a face placuta cu circuitu va rog ajutaima schema este de 24 v transformatorul cu afisaj shi potentiometruLimba romana sau sterg tot ce prind Link spre comentariu
alex mm Postat Martie 26, 2011 Autor Partajează Postat Martie 26, 2011 .... am gasit o sursa de la 3 la 60V si un curent de 40A in comutatie .... schema aici http://i55.tinypic.com/202yw1.png Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Nu are cumva 4A?Pacat ca nu are si curent reglabil. In rest arata bine Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Nu are cumva 4A?Pacat ca nu are si curent reglabil.Si totusi... P2 regleaza curentul.Nu stiu tensiunea cit de stabila poate fi in acest caz. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Este convertizor de sudura in configuratia asta...IGBT-urile sant fortate la maxim,dar poti pune unele mai 'frumoase'.Dr L,traful ala de curent e pt limitarea curentului,se regleaza din P2. E o adaptare a aparatului de sudura Kosoy.Tensiunea e in concordanta cu limitarea de curent,nu?Sau e pus feedbackul pt protectie? Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Da,asa e,nu m-am uitat atent :jytuiyuDar in cazul asta curentul nu variaza si cu tensiunea de alimentare? Ar fi fost mai bine sa masoare curentul de reglat in secundar Link spre comentariu
adrianstoica10 Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Salutare, Doar ce am terminat Colegiul de Electronica si vreau sa imi fac o sursa de tensiune pt lab. Sa fie undeva la 0-30 V si 4-5 AAm vazut multe scheme si nu stiu ce sa aleg, astept cu mult interes orice sugesti.Am adunat ceva piese dar nu stiu cum sa fac, sa le folosesc pe cele vechi sau sa cumpar unele noi? Link spre comentariu
Dr.L Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Daca faci schema asta,posteaza aiciAvem alte topicuri pentru scheme 0-30V (3-5A),unde poti posta E logic,zic eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum