gogoo Postat Februarie 24, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2008 Am dat peste urmatoarele piese. Pe piesele de la 1 scrie asa 106k 100 a (ala mare) 683j DHM 250 z26(ala verde) 105k 250 (ala mai mic maro) La 3 2A 393 k (verde) La 4 kx222m ~250 3s4i5(ala de sus) La 5 p08 (ala din stanga) sck 082(dreapta) La 6 164 si atat scrie pe el La 7 223 j Ce sunt 1,3,4,5,6,7? La 2 sunt niste receptori infrarosu (i-am luat pentru telecomanda pc),si nu merg,trebuie alt tip de receptor.Nu stiu ce tip sunt.Am vazut ca sunt scheme de telecomenzi si cu alti receptori dar nu stiu ce tip sunt ai mei ca sa ii folosesc.Au un cod pe ei,l-am cautat pe google,pe diverse situri cu cataloage si n-am gasit nimic.Cunoaste cineva ?:-" codul de pe ei este : .6YE4 Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 toate sunt condensatoare!!! na mur?-n gur?: http://www.electronics2000.co.uk/calc/calccap.htm ca s? n-ai draci când e?ti offline, trage Electronics assistant ?la, c? ai destule calculatoare în el (caut? în download), ?i calculeaz? fericit!!! :P Link spre comentariu
gogoo Postat Februarie 24, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2008 Multumescus :smt005 Link spre comentariu
gogoo Postat Februarie 28, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2008 Totusi nu m-am lamurit cu infrarosii... Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 la alea sunt ?i eu la fel de l?murit ca ?i tine, din p?cate...?tie careva ceva???? :smt017 Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Între alimentare ?i ie?irea de date e un rezistor de pull up. M?soar? rezisten?a dintre pini. Dup? ce ai g?sit pinii ??tia doi, cel care r?mîne e masa. Legi pinul la mas?, iar alimentare îi dai unuia din pinii m?sura?i 5V printr-un rezistor de 2...6k, s? fii sigur. Acum e partea cam nasoal?: pe ultimul pin stai cu osciloscopul ?i vezi dac? ai ceva date cînd ape?i pe telecomand? (de orice tip). Dac? nu ai osciloscop, pui un tranzistor cu un LED, iar led-ul trebuie s? pîlpîie cînd se apas? unul din butoane. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum