MifTy Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 nu e, dar am mai spus, mi se pare inutil!!!uita-te si tu ce placa a vrut sa overclockeze: gpu la 400 si ram video la 800 mhz frecventa de tact!!!si mai avea si racire pasiva, deci nu avea draci cu zgomotul de ventilatoare!!!mie mi se pare teribilism pur, dar daca omu' vrea musai, vrea... bine ca nu pe banii mei!!! :smt019 Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 le schimba :rolleyes: oc-ul nu e unealta diavolului :smt019 :homework:overclock-ul nu este lucrarea diavolului dar are contact de colaborare cu el !si fara legatura : mai auzisem un forumist care dorea sa schimbe ramul placii video cu unul mai rapid ! oare acum are o noua placa ???? :smt005 Link spre comentariu
LostCell Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 offtopic: RazviTm ..cred ca ai gresit procentul..150% overclock ar insemna 1Ghz,overclcok-ul la proc este de doar 57.5% Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Nu ma igasesc topicul cu OC procesoarelor dar:Tocmai mi-am facut o configuratie la care visam cand mi-a luat mama primul calculator, adica in urma cu 8 ani. :smt001 Pe placa de baza abit be62 am pus mult visatul p3 la 700. :weedman: Ruleaza stabil de 3 ore cu orthos la 950MHz. :snakeman: Cred ca ar merge si mai mult, ma tem doar pt chipsetul placii de baza 440BX care nu stie mai mult de 100MHz, si acum ruleaza la 135. Cred ca ar merge si 1G. La tensiunea de alimentare am crescut-o cu 0.5V, nesemnificativ dpdv al puterii disipate, voi incerca daca merge si cu tensiunea default.Cu temperaturile ma incadrez in limite : 40C pe procesorul, 29C chipsetul (asta din cauza ca tin calculatorul langa calorifer, altfel ar fi mai rece). Folosesc un cooler de la athlon xp 2000+ cu mici modificari la sistemul de prindere.In caz ca se arde procesorul nu e problema, mai am inca unul. Overclock-ul e sportul rege! :smt033 PS: e2160 clocat la 3G cu voltaj default inca mai merge, iar utilizatorul este un gamer inrait. Link spre comentariu
Vizitator Merdiso Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 ... nu v? recomand s? v? uita?i ?i la pre?uri, c? sigur o s? face?i overclock la inim?!!! :smt005 ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum