electronunervos Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 am un subwofer care are nevoie de o reconditionare vizuala. miati putea spune unde as putea gasi mocheta, fina, neagra de buna calitate, subtire?stau in bucuesti dr.taberei, si pe unde am fost nu prea am dat peste asa ceva. mocheta este chifulita, si vroiam sa o inlocuiesc sau sa o lipesc peste asta. ii voi desface toate ornamentele, le voi revopsi si sper ca prin acest efort sal readuc la viata. ca si subwofer se aude perfect, fiind vorba de o incinta trapezoidala. subwoferul il foloesc in masina. Link spre comentariu
old man Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 eu am cumparat de la praktiker (nu fac reclama dar acolo am gasit) o mocheta neagra, subtire ,cam 8,5 lei/mp (latimea este de 4m) Link spre comentariu
electronunervos Postat Februarie 18, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2008 practiker in militari?multumesc. o sa ma duc cand am timp sa cumpar cat mai repede si poate vine putina caldura ca pe frigu asta nu se intareste nici prenadezu' Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Poti merge si la un magazin specializat in mocheta. ex: DIEGODar mocheta profesionala pt boxe nu vei gasi decat in magazine de specialitate. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 21, 2008 Administratori Partajează Postat Februarie 21, 2008 In Vitan la targul de masini gasesti mocheta de calitate, subtire, fina si rezistenta Link spre comentariu
Vizitator adrianpruna Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 pot da si eu un exmplu , de unde am cumparat si eu , pe mihai bravu la intersectia cu dambovita , e un magazin acolo cu mocheta parchet si toate cele , nu spun numele sa nu fac reclama ...gasesti de mai multe culori , si este si fina , fara nisip , si subtire ...numai buna ... :yawinkle: acum ca pot spune si numele ... proges, cautati acolo , www.proges.ro... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 4, 2008 Administratori Partajează Postat Iulie 4, 2008 Poti spune numele magazinului, nu este in concurenta directa cu forumul sau sponsorii Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Eu am gasit moceta neagra special pentru boxe la magazinul Muzica ! Parca era 15 lei metru liniar cu latimea de 160 cm ! Link spre comentariu
webmaester Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 am si eu o intrebare cu se poate lipi mocheta pe boxe Link spre comentariu
Bogdan Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Cu prenandez se lipeste. Ungi boxa cu prenandez, astepti vreo 15 minute sa faca putina priza prenandezu, dupa care vii cu mocheta si o mulezi cum trebuie peste boxa.Se pot folosi si alti adezivi care nu au miros asa puternic ca prenandezul, dar sunt mai scumpi si rezultatul final e acelasi (doar ca nu impute asa tare atmosfera :smt003 )Uite niste poze ca sa vezi cum vine lipita mocheta pe boxe viewtopic.php?f=4&t=24973 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 25, 2008 Administratori Partajează Postat August 25, 2008 Mie imi placea sa mochetez, ma simteam la fel ca aurolacii :smt003 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 daca nu te droghezi , nu are nici un farmec sa faci boxe Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Asta imi aduce aminte de un tip caruia ii faceam un subwoofer si a venit sa vada si el cum il mochetez. Dupa ce am inceput sa dau cu prenandez(scapasem si ceva pe jos si putea de trosnea) si sa il las un pic la uscat, omul meu incepuse sa se inroseasca la fata si sa rada ca prostu' Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 22, 2008 Administratori Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Cand faceam boxe deabia asteptam sa pun mocheta, lucram cu drag stiind ca vine doza mult dorita Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Atunci cred ca o sa dau mai repede cu amplificatorul ca sa ajung la partea cu mocheta. Am mai lipit cu prenadez, dar suprefete mici pe care de multe ori bagam in cutia din care faceau parte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum