vikingul38 Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Am cumparat un radio de colectie de la un second-hand....Tip DUX TYP V 1401 (circa 1960), e suedez dupa licenta Philips....E tip masuta cu pik-up deasupra, stereo....radio merge si pe ukw banda vestica...dar nu pot sa-mi dau seama daca am semnal radio stereo....Amplificatorul e cu 4 ecl 82 in final./....se aude dar distorsioneaza pe ambele canale....are difuzoare de 800 ohmi....cu magnet (fier) in fata membranei...Daca il resuccitez...pana acum l-am curatat...cum pot folosi aceste difuzoare intr-o boxa.....de cati litrii trebuie...cred ca sunt ,,de banda larga" au si un mic con de hartie in fata....l-am schimbat cu unul de 750 ohmi / 3 wati si tot distorsionat se aude....Intentionez sa-l folosesc si ca amplificator de camera.....cel putin 10 wati tre sa aiba pe canal....Am sa revin si cu poze..... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Hai cu poze...sa vedem ce ai tu acolo. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 15, 2008 Administratori Partajează Postat Februarie 15, 2008 aici a fost un mesaj pe care l-am sters, ori pui pozele aici ori te abtii de la discutii, din partea mea poti sa ramai acolo Link spre comentariu
vikingul38 Postat Februarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2008 ok..scuze....revin numai cu poze.... Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 acele difuzoare se preteaza pentru amplificatoarele pe lampi, avantajul folosirii unor astfel de difuzoare este ca nu mai este nevoie de transformator de iesire, deci pierderile de calitate vor fi mai reduse, probabil si randamentul unui astfel de sistem va fi mai ridicat, deci consum mai redus de energie; probabil ca si dezavantaj ar fi ca sunt destul de sensibile si le poti face praf mult mai usor decat un difuzor pe impedanta clasica Link spre comentariu
Electron Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Poti folosi difuzorul la un amplificator cu EL 86. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum