Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum realizam fata incintei?

Purple

Postări Recomandate

M-am uitat pe forum si nu prea am gasit date concrete. De aceea va rog sa-mi dat solutii pentru protectia difuzoarelor fata de factorii externi. V-as ruga ca aceste solutii sa cuprinda si modalitati practice de realizare si daca se poate sursele de materiale disponibile in tara.Va multumesc anticipat :yawinkle:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Purple

6

• CBI

2

• Badman

1

• crexy

1

Top autori în acest subiect

M-am uitat pe forum si nu prea am gasit date concrete. De aceea va rog sa-mi dat solutii pentru protectia difuzoarelor fata de factorii externi. V-as ruga ca aceste solutii sa cuprinda si modalitati practice de realizare si daca se poate sursele de materiale disponibile in tara.Va multumesc anticipat :yawinkle:

salutai boxe hi-fi/auditie sau boxe profesionale ? ca sa stiu ce sa-ti recomand , in cazul celor profesionale gradul de uzura este mai mare si necesita mai multe elemente de protectie
Link spre comentariu

Se gasesc prin magazine gen bricostore,practiker profiluri /rame subtiri din lemn de brad,stejar taiate de-a gata,se cumpara la metru,sunt triunghiulare,patrate,dreptunghiulare,le tai la marime si le lipeste intre ele si faci rame pt boxe.Cumperi niste panza dinceia elastica si mai rara/transparenta si o prinzi cu capse,pioneze,lipici de cadrul pe care-l faci din scandurile alea,si apoi le atasezi de fata boxei ori cu arici/scai de la geci,haine,ori cu boltzuri dincelea special facute pt asa ceva,sunt ieftine.Boxele cred ca sunt suficient de inalte ca sa nu ajunga cei mici.In loc de panza se poate folosi si sita metalica rara neagra,daca nu ai nimic impotrivaSunt si rame dinacelea pt difuri auto,sunt si unele mai aspectuoase daca cauti,ar fi bune temporar.Daca boxele sunt asezate mai in margine sa nu fie la indemana,nu cred ca sta sa se catzere sa scoata 'okii' la difuriMult mai usor ar putea sa rasuceasca de volum daca vede la cineva cum sta treaba :smt003

Link spre comentariu

Are 2 ani mititelu si deja la o alta pereche de boxe a "aranjat" :smt021 un difuzor.Exista piese care se inglobeaza in panoul frontal si in care se prinde masca ?Daca stiti pe undeva asa ceva?

Link spre comentariu

exista normal,daca chiar nu stii de unde sa cumperi,ia legatura cu userul marco polo de pe hfm ,are de toate,boltzuri,panza transparenta,daca are timp cred ca ti le si poate face contra cost.Doar cineva de la tine din oras ar putea sa-ti spuna un magazin exact,daca o fi.Am cumparat destule si eu de la el si e serios.Mai au si altii,dar nu prea se incurca pt nimicuri

Link spre comentariu

Numarul de discutii referitoare la un subiect de pe forum arata numarul de oameni , evenimente care-i stau in spate. Acest subiect deschis de mine se pare ca este mai putin dezbatut deoarece majoritatea incintelor de fac fara aceste protectii. Eventual cu masti din panza si cam atat.

Va multumesc tuturor pentru ideile prezentate si in masura in care va fi posibil , functie de solutia tehnica folosita voi incerca sa aduc si eu , cu timpul , lucrarea mea aici ca un exemplu de studiat si pt. altii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări