Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte cu 2(3) cai si cu 3(4) difuzoare

Vizitator mihai7645

Postări Recomandate

Vizitator mihai7645

vreau sa-mi fac o pereche de incinte cum am zis in titlu folosind 2xbass, medie(daca trebuie) + tweeter.

nu stiu ce difuzor de bass de 8" sau 10" si care sa fie pana in 40euro as putea sa folosesc avand in vedere ca as vrea tweeter ca asta.

mentionez ca vreau sa reziste la 100W, sa fie minim 6ohmi si inaltimea lor sa nu depaseasca 110cm.

si ca sa se stie la ce or sa fie folosite, va spun ca imi place Tiesto mult. :lol:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreime

1

• Sharky

1

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator mihai7645

m-am hotarat.O sa-mi fac o pereche de incinte cu 2xAlpha 8 si 1xAPT130 pe incinta.Incinta o sa aiba 80L in interior.Dimensiunile interioare m-am gandit la 70x34x34.Ar merge facute altfel incat sa arate decent,sa arate a niste floostandere?fara spatii nejustificate de mari langa difuzoare.Materialul o sa fie de 2cm, in interior nu mai compartimentez nimic.Sa le fac pe compresie sau bassreflex?Nu stiu inca ce dimensiune sa aiba portul de bass si unde sa-l pun.Daca sunt aspecte ce mi-au scapat, va rog sa-mi ziceti.multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări