Vizitator mihai7645 Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 vreau sa-mi fac o pereche de incinte cum am zis in titlu folosind 2xbass, medie(daca trebuie) + tweeter. nu stiu ce difuzor de bass de 8" sau 10" si care sa fie pana in 40euro as putea sa folosesc avand in vedere ca as vrea tweeter ca asta. mentionez ca vreau sa reziste la 100W, sa fie minim 6ohmi si inaltimea lor sa nu depaseasca 110cm. si ca sa se stie la ce or sa fie folosite, va spun ca imi place Tiesto mult. :lol: Link spre comentariu
Vizitator mihai7645 Postat Martie 4, 2005 Partajează Postat Martie 4, 2005 nu ma poate ajuta nimeni cu un proiect 2xP.Audio de 10" sau 8" si un cone tweeter? Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 5, 2005 Partajează Postat Martie 5, 2005 cauta un dif de 10 sau 8 cu spl mai mic ca sa nu stresezi tweeterul prea tare Link spre comentariu
Vizitator mihai7645 Postat Martie 6, 2005 Partajează Postat Martie 6, 2005 ideea era sa-mi recomandati voi ce sa pun in incinta, pentru ca eu nu stiu ce sa aleg, care se potrivesc si asa mai departe... Link spre comentariu
andreime Postat Martie 6, 2005 Partajează Postat Martie 6, 2005 tweeterele astea au un randament destul de scazut! eu voi incerca o incinta cu dtf10(parca) de la sal. daca vrei te invit la o auditie Link spre comentariu
Vizitator mihai7645 Postat Martie 6, 2005 Partajează Postat Martie 6, 2005 ce fel de incinte vrei sa incerci? cat costa? as fi interesat sa le aud Link spre comentariu
Vizitator mihai7645 Postat Martie 14, 2005 Partajează Postat Martie 14, 2005 m-am hotarat.O sa-mi fac o pereche de incinte cu 2xAlpha 8 si 1xAPT130 pe incinta.Incinta o sa aiba 80L in interior.Dimensiunile interioare m-am gandit la 70x34x34.Ar merge facute altfel incat sa arate decent,sa arate a niste floostandere?fara spatii nejustificate de mari langa difuzoare.Materialul o sa fie de 2cm, in interior nu mai compartimentez nimic.Sa le fac pe compresie sau bassreflex?Nu stiu inca ce dimensiune sa aiba portul de bass si unde sa-l pun.Daca sunt aspecte ce mi-au scapat, va rog sa-mi ziceti.multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum