Vizitator HORIA C Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 salut domnilor,am o placa de baza AS ROCK K7VT4A si un hard WESTERN DIGITAL-W D 3200YS. problema mea e ca nu corespunde conectorul decit cel de la alimentare,am o sursa de 400 cu mufe normale,dar si sata.dar conectorul intre hard si placa de baza este diferit la hard.daca are cineva idee,exista vreun adaptor?sau alta varianta? Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 placa ta de baza are numai interfata ata si u ai cumparat un hdd sata :toimonster: :smt018 trebuia sa te interesezi un pic despre ce si cum la hddexista si adaptoare ata-sata si pci-sata insa sunt >50ron,si in magazine nu prea gasesti,insa cauta pe google(numai in romania),poate gasesti(mai ales la persoane private)mai poti sa-l si vinzi si apoi sa-ti iei unul ata,sau poate gasesti la schimbfi mai atent data viitoare Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 nu prea rezolva mai nimic,odata cu placa de baza trebuie sa schimbe si procul,eventual si ramii&placa videoplaci skt A cu sata 1 mai gaseste sh,insa pe la 1mil si trebuie instalat un prg in prealabil,ca sa recunoasa hdd sata 2 si sa buteze de pe el Link spre comentariu
Elef Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Cauta un Gigabyte GA-7N400S-L . placi skt A cu sata 1 mai gaseste sh,insa pe la 1mil si trebuie instalat un prg in prealabil,ca sa recunoasa hdd sata 2 si sa buteze de pe elCe treaba are driverul cu faptul ca HDD-ul este sata1 sau sata2? Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 nu toate pl?cile cu sata1 recunosc f?r? probleme ?i sata2...unele nu le v?d deloc, majoritatea nu vor s? booteze de pe ele, de?i le v?d, ?i foarte pu?ine le ?i v?d, ?i mai ?i booteaz? de pe ele...la unele nu po?i rescrie biosul, cel mai frecvent te vezi obligat s? bootezi de pe o disket? care con?ine drivere de sata2 ca s? mearg?... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum