Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

unguri baieti destepti....

cburlea

Postări Recomandate

nu stiu ce-ai vrut sa spui cu asta, da' sa stii c-am luat si eu niste tweetere dinamice sal pe care scrie cunoscutul MADE IN :x CHINA! :? pai care'i treaba.... sunt unguresti sau chinezesti?!..... ca sa nu-mi spuneti ca sunt unguresti si facute sub licenta in china.... :lol: :lol: si ce este, mai exact, kevlarul asta?si, in confuzie merita sa-mi iau woofere sal???Merci :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cburlea

4

• C0B

1

• Sharky

1

• sborkuti

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator zolee

BunaPoate subiectul nu mai este actual am vazut ca nu sa mai scris de ceva vreme pe tema asta, dar nu mam abtinut sa nu comentez si eu ceva!Aratami ceva mai bun la pretul respectiv si atunci te sfatuiesc sa la cumperi respectivele!Bineinteles daca iti permiti niste difuzoare cu un buget mai consistent nu mai sta pe ganduri! :roll: :roll: Alta varianta e sa economisesti si sa-ti iei ceva bun chiar daca le iei pe piese azi diful de bass-medii maine tweeterul poimaine filtrul s.m.d.Succes :P

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Aratami ceva mai bun la pretul respectiv si atunci te sfatuiesc sa la cumperi respectivele!

Ai vazut tu ceva difuzor bun la preturile alea ? Asta-i intrebarea.Cat dai atata face. Asta-i raspunsul :lol:
Link spre comentariu
Vizitator zolee

Buna Am o presimtire ca vom purta multe discutuii interesante cu Vasile, el a scris "cat dai atata face" bineinteles dar problema e ca foarte multi pur si simplu nu au de unde sa dea mai multi bani !!! Dar totusi ar vrea ca sa asculte si ei muzica si saraci daca nici nu au pretenti si nici termeni de comparatie te miri ca ia un dif din asta CHINEZESC si zice ca suna bine!! Explicami si mie cum se poate ca in decurs de 2 ani 2 reviste de specialitate au dat faliment !! Oricum o sa deschid un subiect sa vedem putin ce difuzoare Hi-Fi, Hi-End putem gasi prin meleagurile noastre.

Link spre comentariu

1Sunt Chinezesti2Treaba ta

n-ai bani.... stai p-aproape, nu? :x
si daca nu ai bani multi poti sa optii o calitate satisfacatoare(nu vorbesc de HI-FI) cu mici trucuri.prima ar fii supradimensionare,daca ai nevoie de exemplu 100W cumperi dif de bass de 150W chiar 200W,incearca sa folosesti incinte inchise,daca se poate le faci active(cu filtru electronic),daca dispui de un generator si osciloscop ,masori pt.fiecare dif separat caracteristicile mai importante(sunt chiar si softuri care te ajuta).oricum sa nu va asteptati la o diferenta de la cer la pamant,dar o sa obtineti rezultate destul de bune.
Link spre comentariu
Vizitator nurdor

Nu prea avem ce discuta, parerea mea este aceeasi.Din pacate singurele difuzoare hi-fi gasibile la noi sunt Visaton http://www.visaton.ro de altele nu mai stiu.

Ba eu cred ca avem ce discuta!!! Altfel de ce se mai cheama chestia asta forum? :evil: Si eu daca eram partener cu Visaton spuneam acelasi lucru.
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Mai sunteti mult off topic ? Este forum sa se discute constructiv nu sa se bata apa pe aceeasi subiect pana ametim.Daca avem ce discuta da-mi o alternativa la Visaton care sa fie gasibila in RO.Am auzit o discutie ieri car mi sa parut interesanta:Lautarii canta pentru cei ce dau banul si nu pentru cel din fundul sali care da din mana :lol:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări