Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio -cd JVC .... auto... PROFESIONISTI

Vizitator lexick

Postări Recomandate

Vizitator lexick

Salutare tuturor.Rog adminul sau moderatorii sa imi ierte primul topic si sa`l transfere unde ii e locul daca am gresit rubrica.Dragii mei profesionisti am nevoie de ajutor si pe alte forumuri nu am reusti sa il obtin ,sper ca voi sa va pricepeti mai mult ca toti cei ce se dau mari experti si sa ma ajutati.Problema: am un RadioCd JVC KD-S621 ....( o poza aici nu stiu daca am voie cu link..dar daca nu sa se stearga thx ) , problema e ca s`a ars finalul... am pe cineva care are posibilitatea sa imi aduca orice final doar ca nu stiu ce final e ..pt ca virgula cand l`am dus la garantie aia au sters ce scria pe el cu un cuter au zgariat acolo.Poate sa ma ajute cineva sa imi zica ce final e ce cod are...sa ii spun omului sa imi aduca.Merci mult de tot ........muullttt...nici nu stiti ce ma ajutati :smt022

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin_h

1

• mircea888

1

• Dr.L

1

Vizitator lexick

:google

In primul rand iti multumesc enorm ...pentru timpul acordat...2. Nu sunt chiar varza ci muratura intr`ale electronicii ...intre timp gasisem si eu manualul dar..nu reusesc sa identific in schemele alea complicate finalul :)) ..ma poti ajuta ..in sensul sa imi spui seria(codul) ce naiba treb sa il comand. Merci multtttt :smt006
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări