Vizitator lexick Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 Salutare tuturor.Rog adminul sau moderatorii sa imi ierte primul topic si sa`l transfere unde ii e locul daca am gresit rubrica.Dragii mei profesionisti am nevoie de ajutor si pe alte forumuri nu am reusti sa il obtin ,sper ca voi sa va pricepeti mai mult ca toti cei ce se dau mari experti si sa ma ajutati.Problema: am un RadioCd JVC KD-S621 ....( o poza aici nu stiu daca am voie cu link..dar daca nu sa se stearga thx ) , problema e ca s`a ars finalul... am pe cineva care are posibilitatea sa imi aduca orice final doar ca nu stiu ce final e ..pt ca virgula cand l`am dus la garantie aia au sters ce scria pe el cu un cuter au zgariat acolo.Poate sa ma ajute cineva sa imi zica ce final e ce cod are...sa ii spun omului sa imi aduca.Merci mult de tot ........muullttt...nici nu stiti ce ma ajutati :smt022 Link spre comentariu
Vizitator lexick Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 In primul rand iti multumesc enorm ...pentru timpul acordat...2. Nu sunt chiar varza ci muratura intr`ale electronicii ...intre timp gasisem si eu manualul dar..nu reusesc sa identific in schemele alea complicate finalul ) ..ma poti ajuta ..in sensul sa imi spui seria(codul) ce naiba treb sa il comand. Merci multtttt :smt006 Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 finalul e LA4743K uite datasheet-ul http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 4743.shtml Bafta. Link spre comentariu
Vizitator lexick Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 finalul e LA4743K uite datasheet-ul http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... 4743.shtmlBafta.O sa razi dar...Sa-ti dea Dumnezeu Sanatate...m`ai salvat.... Merci mult :prayer:Dar nu inteleg ce treaba are JVC cu finalul SANYO .... ???? Sa inteleg ca pe Cdplayeru auto JVC sunt finale SANYO? Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 nu-i nimic anormal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum