Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sa zicem ca-as vrea sa-mi fac singur difuzoare...

Vizitator VOLtaGE

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mariusexpres

6

• ghettoman

2

• diff

2

• alint

1

Top autori în acest subiect

dar ca lupanu care a murit, nu am mai vazutfacea omu niste difuri si statii :shock: :shock: :shock: e drept in constantza a ramas sorineste bun si el dar ca lupanu...omu facea proiecte pt grunding si alte firme de renume la el acasa :d a fost tare... sa-i fie tarana usoara

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
  • 5 ani mai târziu...
dar ca lupanu care a murit, nu am mai vazut

facea omu niste difuri si statii :shock: :shock: :shock:

e drept in constantza a ramas sorin

Lupanu asa numitul WOLF ,ca asa se semna pe difuzoare a stat la mine pe strada ,Oleg Danovsky fosta Ecoului.Pe vremea aia eram prea mic dar micile colaborari dintre lupanu si tata nu m-au facut decat sa amplifice setea dupa bobinarea difurilor si tot ce insemna decibel,cu timpul am crescut si m-am vazut cu stive de difuzoare arse in fata casei si asa am demarat micul meu hobby care s-a adeverit a fi un deplin succes.In constanta sunt mai multi bobinatori ,din cate stiu eu 3 printre care si eu fara a ma lauda in vreun fel iara Lupanu era si este inca o legenda pentru multi muzicanti , era ca sa zic un MAGNAT al amplificatoarelor pe lampi la acea vreme ,pacat ca nu s-a lipit nimik de Roby in tot ceea ce facea Lupanu ,Sa-i fie tarana usoara.

Link spre comentariu

Ce componenta a difuzorului, de bas sa zicem, este responsabila de freventa de rezonanta ? Cu alte cuvinte, de ce doua difuzoare cu acelasi diametru si aceeasi putere, nu au aceeasi frecventa de rezonanta ?

Link spre comentariu

Ce componenta a difuzorului, de bas sa zicem, este responsabila de freventa de rezonanta ? Cu alte cuvinte, de ce doua difuzoare cu acelasi diametru si aceeasi putere, nu au aceeasi frecventa de rezonanta ?

Sall.vezi ca este un topic pentru subiectul asta cu numele( Frecventa de rezonanta.)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări