Vizitator DJ DNA Postat Iunie 2, 2005 Partajează Postat Iunie 2, 2005 Era o gluma :lol: ! Link spre comentariu
Vizitator djedd Postat Iulie 20, 2005 Partajează Postat Iulie 20, 2005 Fac,Repar,Reconditionez,rebobinez,difuzoare Link spre comentariu
ICEMAN Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 dar ca lupanu care a murit, nu am mai vazutfacea omu niste difuri si statii :shock: :shock: :shock: e drept in constantza a ramas sorineste bun si el dar ca lupanu...omu facea proiecte pt grunding si alte firme de renume la el acasa a fost tare... sa-i fie tarana usoara Link spre comentariu
mariusexpres Postat Aprilie 7, 2006 Partajează Postat Aprilie 7, 2006 Fac,Repar,Reconditionez,rebobinez,difuzoarespune-ne si noua cum!? Link spre comentariu
diff Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 dar ca lupanu care a murit, nu am mai vazutfacea omu niste difuri si statii :shock: :shock: :shock: e drept in constantza a ramas sorin Lupanu asa numitul WOLF ,ca asa se semna pe difuzoare a stat la mine pe strada ,Oleg Danovsky fosta Ecoului.Pe vremea aia eram prea mic dar micile colaborari dintre lupanu si tata nu m-au facut decat sa amplifice setea dupa bobinarea difurilor si tot ce insemna decibel,cu timpul am crescut si m-am vazut cu stive de difuzoare arse in fata casei si asa am demarat micul meu hobby care s-a adeverit a fi un deplin succes.In constanta sunt mai multi bobinatori ,din cate stiu eu 3 printre care si eu fara a ma lauda in vreun fel iara Lupanu era si este inca o legenda pentru multi muzicanti , era ca sa zic un MAGNAT al amplificatoarelor pe lampi la acea vreme ,pacat ca nu s-a lipit nimik de Roby in tot ceea ce facea Lupanu ,Sa-i fie tarana usoara. Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Ce componenta a difuzorului, de bas sa zicem, este responsabila de freventa de rezonanta ? Cu alte cuvinte, de ce doua difuzoare cu acelasi diametru si aceeasi putere, nu au aceeasi frecventa de rezonanta ? Link spre comentariu
diff Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Ce componenta a difuzorului, de bas sa zicem, este responsabila de freventa de rezonanta ? Cu alte cuvinte, de ce doua difuzoare cu acelasi diametru si aceeasi putere, nu au aceeasi frecventa de rezonanta ?Sall.vezi ca este un topic pentru subiectul asta cu numele( Frecventa de rezonanta.) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum