Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta pentru Hertz HXS 300

Solim

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

12

• stefanev

4

• adircf

3

• radue

1

Top autori în acest subiect

materialul taiat si adus acasa,daca s-ar putea si montat :smt003

eu unul asa as vrea :smt033

daca ai bani, se rezolva tot timpul

In pdf-u ala ai 4 incinte gata calculate.

Ce altceva mai vrei ? :smt017

deci close !

Spor la munca Solim !!! Asteptam poze

Link spre comentariu

N-am vazut,ma grabeam si am trecut peste.Atunci ii fain.o sa ma apuc de incinta cat mai curand.cred ca dupa weekend si o sa pun si poze.As merge pe double reflex. E pentru genul meu de muzica :weedman:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

lucrare decurge bine,cel putin pana acum :smt003 ,mai am de pus 2-3 placi si termin treaba,sa vad daca am timp maine,daca nu,poimaine....cutia nu va fi cea care vroiam la inceput(duble reflex de la ei de pe site) ci una simulata de bogdan. :supz: Sper sa sune bine..Deci peste vreo 2 zile aveti poze :partyman:

Link spre comentariu

......in sfarsit cateva poze cu ce am realizat pana acum.mai am unpic si finalizez lucrarea.numai timp sa am :lol:

deci,principalele scule: :d (glumeam,am incercat si eu sa fac o poza mai sucara :lol: )

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

si saracul difuzor care de-abia astept sa-l probez in cutie:

Posted Image

O sa mai pun o poza,doua,cand o termin,sper in weekendul asta.

Link spre comentariu

Pai o alimentez cu ce pot si eu na, cu asta MAGNAT Tribal_X_ONE ,si sper sa o pot schimba cat mai repede cu alta mai capabila pt diful asta,mi-ar placea ceva de la GZ.poate pana in vara o schimb... :prayer: doamne' dai!

Link spre comentariu

vad in pdf ca are 2 bobine de 2 ohmi.Leaga bobinele in paralel si apoi leaga-le pe amplif. In pdf-ul amplifului zice ca-i stabil pe 1 ohm. o sa ai puterea mai mare asa.

Link spre comentariu

Si gata-i cutiutza :d ,in afara de mocheta care poate sa mai astepte... Maine sper sa imi iau cabluri si sa ma apuc de montatul pe masina. :d Am facut o mica gafa cand am pus marginea de sus ce iasa in afara,am uitat de cealalta care venea prinsa de placa de sus,si a iesit in final cu 2 margini.trebuie sa o dau jos,sa o tai ,sa o rup,nu stiu ca e lipita tare bine :d .

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări