Solim Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Cine imi calculeaza si mie o incinta pentru http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hxs300d.pdf Link spre comentariu
radue Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 In pdf-u ala ai 4 incinte gata calculate.Ce altceva mai vrei ? :smt017 Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 materialul taiat si adus acasa,daca s-ar putea si montat :smt003eu unul asa as vrea :smt033 Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 materialul taiat si adus acasa,daca s-ar putea si montat :smt003 eu unul asa as vrea :smt033 daca ai bani, se rezolva tot timpul In pdf-u ala ai 4 incinte gata calculate. Ce altceva mai vrei ? :smt017 deci close ! Spor la munca Solim !!! Asteptam poze Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2008 N-am vazut,ma grabeam si am trecut peste.Atunci ii fain.o sa ma apuc de incinta cat mai curand.cred ca dupa weekend si o sa pun si poze.As merge pe double reflex. E pentru genul meu de muzica :weedman: Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 26, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2008 lucrare decurge bine,cel putin pana acum :smt003 ,mai am de pus 2-3 placi si termin treaba,sa vad daca am timp maine,daca nu,poimaine....cutia nu va fi cea care vroiam la inceput(duble reflex de la ei de pe site) ci una simulata de bogdan. :supz: Sper sa sune bine..Deci peste vreo 2 zile aveti poze :partyman: Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 29, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2008 ......in sfarsit cateva poze cu ce am realizat pana acum.mai am unpic si finalizez lucrarea.numai timp sa am :lol: deci,principalele scule: (glumeam,am incercat si eu sa fac o poza mai sucara :lol: ) si saracul difuzor care de-abia astept sa-l probez in cutie: O sa mai pun o poza,doua,cand o termin,sper in weekendul asta. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 29, 2008 Administratori Partajează Postat Februarie 29, 2008 Felicitari, da-i bice ca ai inceput bine Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 29, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2008 Ms de incurajare! :yawinkle: Link spre comentariu
adircf Postat Martie 1, 2008 Partajează Postat Martie 1, 2008 Solime, acuma chiar ai ceva cu care sa te lauzi. cu subu asta nu te pot lua la misto :yawinkle: asteptam incinta finalizata. cu ce o alimentezi ? :weedman: Link spre comentariu
Solim Postat Martie 1, 2008 Autor Partajează Postat Martie 1, 2008 Pai o alimentez cu ce pot si eu na, cu asta MAGNAT Tribal_X_ONE ,si sper sa o pot schimba cat mai repede cu alta mai capabila pt diful asta,mi-ar placea ceva de la GZ.poate pana in vara o schimb... :prayer: doamne' dai! Link spre comentariu
adircf Postat Martie 1, 2008 Partajează Postat Martie 1, 2008 vad in pdf ca are 2 bobine de 2 ohmi.Leaga bobinele in paralel si apoi leaga-le pe amplif. In pdf-ul amplifului zice ca-i stabil pe 1 ohm. o sa ai puterea mai mare asa. Link spre comentariu
Solim Postat Martie 1, 2008 Autor Partajează Postat Martie 1, 2008 pai asa si il legam :smt003 ...vezi ca topicul asta se cheama Incinta pentru hertz.... nu cum sa leg difuzorul? :smt016 Link spre comentariu
Solim Postat Martie 5, 2008 Autor Partajează Postat Martie 5, 2008 Si gata-i cutiutza ,in afara de mocheta care poate sa mai astepte... Maine sper sa imi iau cabluri si sa ma apuc de montatul pe masina. Am facut o mica gafa cand am pus marginea de sus ce iasa in afara,am uitat de cealalta care venea prinsa de placa de sus,si a iesit in final cu 2 margini.trebuie sa o dau jos,sa o tai ,sa o rup,nu stiu ca e lipita tare bine . Link spre comentariu
stefanev Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 arata super felicitari.... dar dc mocheta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum