macea Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Salutare oameni buni.Am un comp mai vechi(de prin 2001),cu procesor AMD Atlon de 1,1Giga,la care as vrea sa-i schimb procesorul cu unul mai bun(cam de 1,8-2,2G)...nu stiu ce placa de baza are ca m-am tot uitat si n-am vazut nici o serie...are 4 sloturi...doua pt SD Ram si doua ptr. DDR1.Am echipat placa de baza cu DDR1 de 1 Giga in loc de SD Ramul vechi si merge destul de bine....banuiesc ca slotul pt. procesor e tip Soket A...gasesc un Atlon model vechi(pe Soket A) la viteza mai mare?Si daca as gasi ce setari ar trebui sa fac sa mearga ok..mersi Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 când bootezi, exact când apare textul cu "press F1 to enter in bios", apas? pause, apoi uit?-te în zon? dup? seria biosului, c? trebuie s? apar?.e un ?ir de litere ?i cifre aparent f?r? nici un sens, noteaz?-l (ca s? te orientezi, ar trebui s? apar? pe undeva în ?irul ?la anul de fabrica?ie al biosului, în principiu, 2001, dac? nu s-a updatat niciodat? biosul de atunci).dup? aia, bag? ?irul ?la în google, ?i cu un pic de noroc o identifici sigur!!!apoi, o cau?i la "support" la produc?tor, ?i poate mai e disponibil pdf.ul cu manualul de utilizare, ?i eventual ceva update de bios... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum