Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMD Atlon

macea

Postări Recomandate

Salutare oameni buni.Am un comp mai vechi(de prin 2001),cu procesor AMD Atlon de 1,1Giga,la care as vrea sa-i schimb procesorul cu unul mai bun(cam de 1,8-2,2G)...nu stiu ce placa de baza are ca m-am tot uitat si n-am vazut nici o serie...are 4 sloturi...doua pt SD Ram si doua ptr. DDR1.Am echipat placa de baza cu DDR1 de 1 Giga in loc de SD Ramul vechi si merge destul de bine....banuiesc ca slotul pt. procesor e tip Soket A...gasesc un Atlon model vechi(pe Soket A) la viteza mai mare?Si daca as gasi ce setari ar trebui sa fac sa mearga ok..mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• macea

1

Top autori în acest subiect

când bootezi, exact când apare textul cu "press F1 to enter in bios", apas? pause, apoi uit?-te în zon? dup? seria biosului, c? trebuie s? apar?.e un ?ir de litere ?i cifre aparent f?r? nici un sens, noteaz?-l (ca s? te orientezi, ar trebui s? apar? pe undeva în ?irul ?la anul de fabrica?ie al biosului, în principiu, 2001, dac? nu s-a updatat niciodat? biosul de atunci).dup? aia, bag? ?irul ?la în google, ?i cu un pic de noroc o identifici sigur!!!apoi, o cau?i la "support" la produc?tor, ?i poate mai e disponibil pdf.ul cu manualul de utilizare, ?i eventual ceva update de bios...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări