indrei Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Salutare .... asa cum zice si topicu , caut un proiect pt urmatorul difuzor SAL SBK 1620/MS cine ma poate ajuta sa imi zica si ce inalte sa folosesc si ce filtre ms mult Link spre comentariu
indrei Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 hai mai nimeni nimica? :| Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 In general, pentru stifturile SAL, firma ungara a emis o brosura in care sunt recomandate niste incinte, dar, si ce cu ce se cupleaza, la 2 si 3 cai!In general nu inteleg dece nu se lamuresc oamenii ca aceste "difuzoare" sunt de o calitate care le face extraordinar de dificil de utilizat, in final obtinandu-se doar lazi cu difuzoare!Provenienta lor este china, ungara fiind, in cel mai bun caz, eticheta! Link spre comentariu
indrei Postat Februarie 14, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2008 VTP poi daca am difuzoare ce vrei sa fac cu ele sa le arunc? le am si vreau sa le folosesc ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum