emy_dx Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Salutare tuturor sper ca am postat bine.Am si eu o mica problema daca ma poate ajuta cineva i-as fi recunoscator.De curand am achizitionat un laptop ''acer''Aspire9302wsmi,din Italia si nu a avut win-ul pe el ce win xp imi recomandati sa folosesc pe el?Sau ce versiune,pentru ca eu nu am lucrat niciodata pe laptop.Si am mai inteles de la cineva ca s-ar instala altfel win-ul pe laptop fata de unitatea mea centrala,nu stiu ce a vrut sa zica.Oricum un sfat de la voi mi-ar fi de mare ajutor.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 pune orice win xp te doare mintea.amicul a vrut s? spun? c? xp-ul nu are chiar toate driverele posibile incluse, a?a c? va trebui s? faci un cd cu driverele pentru modelul t?u de laptop, luate de pe pagina produc?torului, ?i dup? ce termini de instalat winul propriu-zis, s? instalezi driverele alea, pe rând, altfel n-au s?-?i mearg? multe chestii... Link spre comentariu
emy_dx Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 Ok.Asta am inteles MifTy dar,problema cea mai grava este ca eu nu am driverele pentru componentele din el[video,plc.baza etc].Oare o sa gasesc eu aceste drivere pentru el?Ca windows m-am gandi sa pun xp sp2.Dar,problema mea este drivere-le :smt017 .Si multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 In general la laptop-uri daca intri pe site-ul producatorului, in cazul tau ACER , cauti modelul si gasesti toate driverele, daca nu gasesti le cauti step by step, placa baza se numeste xxx-xxx-xxx, cauti tot la prod placii de baza, ex: ASUS si gasesti !Cu siguranta o sa le gasesti daca o sa cauti , si incearca sa le cauti pe site la producator, asa ai garantia ca sunt in regula !Si iti poti baga Wind xp SP2, nu incerca cu versiuni modificate de anumite persoane ! Iarasi nu ti-as recomanda Vista ca inca se lucreaza la imbunatatirea ei, dupa ce apare Vista SP2 e ok! Dupa cum era si la Xp sp1, mergea prost, iar daca nu ii opreai numite servicii chiar era stresant, asa si cu vista !Bafta ! Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Pe laptop se instaleaza win la fel ca pe pc, nu ai alta procedura extraterestra pentru asta. Driverele le gasesti la support la acer; ca sa te scutesc de cautari: http://csd.acer.com.tw/acer/URMUL1.NSF/ ... Expand=7#7 Laptopul tau face parte din seria 9300 asa ca ia driverele corespunzatoare. Spor! Link spre comentariu
emy_dx Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 Va multumesc tuturor.O zi excelenta va doresc!Si inca odata va multumesc ca ati fost amabili de a-mi raspunde.Bafta in continuare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum