MishuL Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Cautand ceva pe net, am dat de asta: http://www.alfaservice.ro/?main_page=index&cPath=35 Interesant, cred eu, pt cei care nu shtiu cu ce se mananca acumulatorii NiCd :smt001 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Cred ca de fapt vrei sa faci reclama site-ului ala.Informatiile aproape ca lipsesc din articol. Nu vad nimic interesant. In schimb am vazut preturi mari si cateva greseli (incarcatoarele nu se se masoara in mAh, greseli gramaticale, etc.)Un articol jalnic. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 in nici un caz nu e normal ca acumulatorii sa se incalzesca in timpul incarcarii,mai ales la un timp lung de incarcare :( am pus pe undeva niste articole cu adevarat interesante despre mai multe timpuri de acumulatori,cu termeni explicati,metode de incarcare,comparatii etc aici sunt Link spre comentariu
MishuL Postat Februarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2008 Nu fac reclama nimanui, de unde ai scos-o? Am dat de aia cu Gogul.TOTI acumulatorii mei se incalzesc la incarcare pe TOATE incarcatoarele mele (am mai multe) :smt039 Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 se incarca prea repede,la 16h nu se mai incalzesc :Dla ni-mh mai ales,incalzirea scurteaza viatani-cd high density se incalzesc ceva mai mult fata de ailati,cand se incarcadownloadeaza al doilea attachment,si cauta p-acolo,e cat se poate de serios documentul Link spre comentariu
MishuL Postat Februarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2008 Pai eu am 2 incarcarice, unul mai vechi pt NiCd luat din Frantza cu 2 E de la second hand, iar al 2-lea- luat la pachet cu 4-6 acumulatori NiMh de la Carrefour/Cora ceva. Nu au reglaje, nimic, pui si bagi in priza si- se fac caldutzi....In afara de acumulatorii luati odata cu incarcatorul si de inca 2 cumparati, restul (f multi) i-am luat din Frantza din containerele de reciclare de la supermarketuri. Din tot ce-am adunat, maxim 40% sunt defecti, multi tin chiar fff mult la jucariile electrice ale copiilor si la ap foto digital. Am senzatia ca exista idioti care ii arunca atunci se descarca :smt021 Deci am stocuri impresionante, daca moare unul....paguba'n ciuperci. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 sunt atatea topicuri cu incarcatoare (si mai ales NI-Cd) de ce mai trebuia deschis inca unul unde se vorbeste despre nimic ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum