Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcare Ni/Cd- interesant

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Cred ca de fapt vrei sa faci reclama site-ului ala.Informatiile aproape ca lipsesc din articol. Nu vad nimic interesant. In schimb am vazut preturi mari si cateva greseli (incarcatoarele nu se se masoara in mAh, greseli gramaticale, etc.)Un articol jalnic.

Link spre comentariu

Pai eu am 2 incarcarice, unul mai vechi pt NiCd luat din Frantza cu 2 E de la second hand, iar al 2-lea- luat la pachet cu 4-6 acumulatori NiMh de la Carrefour/Cora ceva. Nu au reglaje, nimic, pui si bagi in priza si- se fac caldutzi....In afara de acumulatorii luati odata cu incarcatorul si de inca 2 cumparati, restul (f multi) i-am luat din Frantza din containerele de reciclare de la supermarketuri. Din tot ce-am adunat, maxim 40% sunt defecti, multi tin chiar fff mult la jucariile electrice ale copiilor si la ap foto digital. Am senzatia ca exista idioti care ii arunca atunci se descarca :smt021 Deci am stocuri impresionante, daca moare unul....paguba'n ciuperci.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări