electronunervos Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 am apelat la service-ul nokia romania pt a-mi face update de soft la al meu n73. acum are versiunea 4.0736. sunt 2 probleme: -se aude destul de incet in casti, originale sau neorginale, in comparatie cu fostul k750, sau cu k550 sau k800i. ce pot sa fac in acest caz? -am pierdut castile care vin odata cu hands-free-ul cu telecomanda, parca ad41, care intra in ureche de tot. stiti de unde as putea achizitiona unele la fel de bune, sau chiar pe cele originale fara firul care intra in tel si se duce la telecomanda?incercand cu alte casti puse la ad41 se aude la fel de tare depinzand mult de calitatea castilor. cea mai presanta problema ar fii cu castile..... Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 pai daca se aude mai incet in comparatie cu alt tel,asta e de la ampliful lui interndaca se aude mai incet decat ianinte de update,e eltcevachestii diverse gasesti pe google cate vrei,sunt multi care vand diverse chestii gsm,pretul si calitatea difera Link spre comentariu
one Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Ai schimbat softul dar se aude mai incet ca ai pierdut castile. Oarecum vrei sa dai de inteles ca altul ar fi vinovat. Nu are nici o legatura schimbarea softului cu volumul in casti.Cele 2 probleme pe care le expui sunt de fapt una si aceeasi:prima: se aude inceta doua: ai pierdut castilepe scurt: ai pierdut castile si altele se aud mai incet.Ce poate fi mai simplu decat sa cumperi alte casti, cu sau fara telecomanda? Daca pierd pantoful stang imi cumpar oricum o pereche.Daca insa vrei sa mergi mai departe cu investigatiile, masoara impedanta castilor de la Nokia si cauta alte casti de calitate cu exact aceeasi impedanta. Daca este mai mica decat a altora este si normal sa se auda mai incet. Link spre comentariu
electronunervos Postat Februarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2008 am cumparat casti de 3 ori mai bune decat cele originale. au basul mult mai bun, inaltele sunt mai echilibrate. am dat 25 lei pe ele sunt de tip dop. Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 am apelat la service-ul nokia romania pt a-mi face update de soft la al meu n73. acum are versiunea 4.0736. sunt 2 probleme: -se aude destul de incet in casti, originale sau neorginale, in comparatie cu fostul k750, sau cu k550 sau k800i. ce pot sa fac in acest caz? -am pierdut castile care vin odata cu hands-free-ul cu telecomanda, parca ad41, care intra in ureche de tot. stiti de unde as putea achizitiona unele la fel de bune, sau chiar pe cele originale fara firul care intra in tel si se duce la telecomanda?incercand cu alte casti puse la ad41 se aude la fel de tare depinzand mult de calitatea castilor. cea mai presanta problema ar fii cu castile..... Apoi daca tot ai facut update, nu stiu de ce nu ai facut cu V 4.0750.31.2.1 eu mi-am bagat versiunea asta mai noua, este din 15-12-2007 si e super.......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum