ph3e4r Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Era de ajutor faptul ca NU e instalat windowsul Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 bun!!!deci, m-am f?cut c? nu pricep, te-am l?sat s? ba?i câmpii, ca s? afl?m c? lui m?ria-sa Solim îi e prea lene s? afle ce e aia "instalat windows", sau "secven?? de boot", eventual "jumper configuration"...ai cuvântul meu: prima oar? când mai postezi f?r? s? spui clar situa?ia, închid topicul!!!n-are nici un rost s? irosim 5 pagini aiurea, iar dac? ai probleme cu PC-ul pune mâna ?i d? banu' cui se pricepe ?i e dispus s? stea câteva ore s? ?i-l pun? la punct!!!sau n-ai aflat de vorba aia veche: "prostia se pl?te?te"??? Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2008 Ce vrei ma daca nu m-am nascut invatat ca tine.Sa fie clar,eu am deschis topicul asta ca cineva sa ma ajute la o problema care pana acuma nu am mai intalnit-o si nu stiam cum sa o rezolv.Stai linistit ca daca stiam sa o rezolv,nu mai deschideam atatea pagini cum zici tu.Si care e problema ta defapt, ca mie nu-mi merge PC-ul si vreau sa-l repar pe forum cu sfaturi de la altii?daca-mi dai tu bani,o sa-l repar pe bani,ok?pana atunci numai bine.si daca s-ar plati prostia, tu ai fi falit!oricum,pacat ca stau si pierd timp cu tine in loc sa-mi vad de altceva.Inca o data mersi all,si sper ca nu v-am deranjat asa tare ca pe mifty Link spre comentariu
radue Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Solim eu mi-as retrage cuvintele in locul tau.Vezi tu, nimeni nu s-a nascut invatat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa astepti pana-ti da cineva mura-n gura tot.SI nu stiu de ce te mabalezi asa, putea si spui la inceput clar ca NU ai windows instalat si atunci primeai raspuns prima data.Crede-ma ca am vrut sa te intreb daca ai apasat pe o tasta atunci cans se cerea, dar am zis ca dupa aia ziceai ca te iau la mishto... :smt021 Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2008 Vezi tu, nimeni nu s-a nascut invatat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa astepti pana-ti da cineva mura-n gura tot.Pai nu am asteptat sa-mi dea mura in gura nimeni,dar atata m-am chinuit eu singur(schimbat,inversat mufe,umblat prin bios si altele) si tot degeaba si de aia am postat aici.SI nu stiu de ce te mabalezi asa, putea si spui la inceput clar ca NU ai windows instalat si atunci primeai raspuns prima data.da ma, eram atat de zabulit de cap si de nervos din cauza compului, incat nu vi-am zis ca nu e wind instalat.dar eu ma ambalez aici din cauza lui mifty si stie el de ce. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 ... m? întreb dac? n-ar trebui s? scriu un tutorial "cum se instaleaz? un sistem de operare"...asta pentru c?, vorba lui Solim, "nu ne-am n?scut to?i înv??a?i"... ?i dup? ce-ai instalat de 'jde mii de ori win sau linux, chestia asta intr? în banal, îns? dac? ?i-ai luat ieri PC, ?i nu ?tii nici m?car teoretic ce înseamn? de fapt asta, ai impresia c? to?i vorbesc chinez?, sau te înjur? de mam?, de?i vor s? te ajute...?i apropo, Solime, am avut ?i eu problema cu ntldr... norocul meu a fost c? am 2 compuri func?ionale, a?a c? am searchuit dup? google... dac? n-aveam o gr?mad? de bun?t??i în "My Documents", cred c? formatam ?i instalam de la ou xp-ul, c? e mai simplu decât s? stai s?-l repari, crede-m?!!...pentru cei care au chef s? stea la reparat, în arhiva ata?at? o s? g?si?i o pagin? web în englez?, ?i ni?te softuri care ar fi bine s? zac? pe un cd bootabil pus deoparte pentru când se ive?te nevoia... Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 Ce rost are sa te complici?? Iei hdd-ul de pe comp-ul bulit, il pui ca slave in cel functional si-ti copiezi ce ai nevoie, apoi formatezi. Mai simplu de-atat se poate? Probabil, insa nu are rost sa te complici. MifTy nu-ti bate capul cu astfel de tutorial, in cazul in care il intereseaza, cauta pe google, se gasesc destule tutoriale privind instalarea de windows. Ma intreb oare ce facea daca se trezea in fata unui calculator fara floppy iar cd-ul de windows nu era bootabil... Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 Ar fi utilizat un stick USB bootabil...Cum, voi nu aveti asa ceva ? :smt005 Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 14, 2008 Partajează Postat Februarie 14, 2008 m?car de-ar fi bootabil pe orice plac? de baz? stickul ?la!!!îns? fiecare are damblaua ei când vine vorba de bootat de pe stick... Ce rost are sa te complici?? Iei hdd-ul de pe comp-ul bulit, il pui ca slave in cel functional si-ti copiezi ce ai nevoie, apoi formatezi. Mai simplu de-atat se poate? Probabil, insa nu are rost sa te complici.serios???s? vezi ce "simplu" o s? ?i se par? când ambele coampe au 3 harduri ?i un dvd, ?i free space-ul are o m?rime simbolic?!!!! :smt005 io cred c?-mi iau naibii un hdd extern, pe usb, cu o capacitate rezonabil?, ?i termin balamucul... Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Ia-ti un 500 Go si o sa-ti ajunga... pentru un timp... :weedman: iar restul... le dai, ieftin, doar sa nu mai ocupe loc... :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate