Solim Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 Eu nu cred ca MifTy e copchil.......atata timp cat era major la revolutie...... .Oricum o gluma prinde bine, uneori !Noi ti-am oferit o gramada de solutii, ai testat vreouna? Ai rezolvat ceva ?Bafta !da ma prinde bine o gluma uneori dar asta nu se mai opreste.si nui carciuma sau bodega.deja ma calca pe nervi e un obsedat frate!nasol cu astia ca el.da asta no mai terminat ba cu poza aia de atunci.si mai zici ca-i major Link spre comentariu
Vizitator Moci Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 poi ti-a mai spus cineva sa intri in bios si sa pui sa booteze de pe CD....ai facut asta????....ia incearca asta si o sa vezi ca functioneaza :smt014 Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 stai ca nu ma pricep la bios,da hai ca asta nui greu de facut.imi prind urechile si va zic dupaia Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 Vezi sa fie instalarea corecta, sa fie cd-u bun !Din cate vad nu iti gaseste fisierul boot.ini in care scrie :[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetectsi la mine facea figura asta cateodata, bagam cd-u de la xp, incerca sa booteze de pe el dar nu apasam nici o tasta ca sa booteze, si dupa aia imi boota xp-u de pe hard !Vezi sa fie setati bine jumperi la cd-rom si hdd(uri)E posibil sa fie si de la banda IDE dar in cazul asta nu ar fi recunoscut bine din BIOS !Vezi si setari in BIOS, pui master HDD, slave CD-ROM, si first boot CD-ROM second boot HDD ! Mai sunt si placi GIGABYTE la care tre sa ii arati tu care e hdd si care e CD-ROM, adica pui master/slave din BIOS, vezi si pe acolo !Ar trebui sa mearga, daca nu incearca si cu elt hdd/cd-rom !Bafta !am facut ce ai zis si nimic.imi scrie si boot from cd,sub el scrie press any key to continue si un rand mai jos scrie aia cu missing .si acolo ramane,deci nu iam facut nimic.tot am zis ca iau cablu dinala.maine o sa merg sa iau.altceva ce sa mai fac,ca mai mult de atat nu ma pricep. :smt017 Link spre comentariu
Vizitator Moci Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 ai apasat o tasta cand o aparut pres any key from boot from cd??? Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 la toate chestiile care vin pe banda ata(hdd,romuri) trebuie sa pui corect jumperiise gasesc pe obiect,langa mufa ata,scrie pe eticheta ce si cumai 2hdd,le pui pe aceeasi banda ide,unul master(cel cu win) iar celalat slave(asta din jumperii aia)romul il pui pe banda ailalta,masterai cautat pe google ce inseamna aia cu 'ntldr missing' ? Link spre comentariu
Vizitator Moci Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 cand apasa pres any key for boot from cd apasa orice tasta si o sa mearga :supz: Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 la toate chestiile care vin pe banda ata(hdd,romuri) trebuie sa pui corect jumperiise gasesc pe obiect,langa mufa ata,scrie pe eticheta ce si cumai 2hdd,le pui pe aceeasi banda ide,unul master(cel cu win) iar celalat slave(asta din jumperii aia)romul il pui pe banda ailalta,masterai cautat pe google ce inseamna aia cu 'ntldr missing' ?nu am 2 hdd, si nu am jumperi nici inainte nu foloseam Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 cand apasa pres any key for boot from cd apasa orice tasta si o sa mearga :supz:cand iam dat un enter,a si luat-o.Mersi all.sper sa mearga ok,fara alte faze...va anunt eu ce am facut. :partyman: si cati nervi mi-am facut cu el.... Link spre comentariu
Vizitator Moci Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 spor la treaba :bere: Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 mai am o intrebare:eu aveam tras de la calculator,internet la laptop, si acuma daca am reinstalat windowsul,o sa mai am facuta reteaua?acolo la network connections,sau trebuie iar sa fac....ma rog cred ca ati inteles Link spre comentariu
Vizitator Moci Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 trebuie refauta reteaua si reinstalate toate driverele si softurile Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 vai vai cata agitatie pentru o boot-are de pe cd Link spre comentariu
ph3e4r Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Trebuia sa zici ca nu stii sa bootezi de pe cd si ca nu reusesti sa instalezi windowsul nu ca iti lipseste NTLDR(http://en.wikipedia.org/wiki/NTLDR). Link spre comentariu
Solim Postat Februarie 13, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2008 Trebuia sa zici ca nu stii sa bootezi de pe cd si ca nu reusesti sa instalezi windowsul nu ca iti lipseste NTLDR(http://en.wikipedia.org/wiki/NTLDR).Da de unde sa stiu ca trebuia sa booteze de pe cd,habar n-am ce ii aia. :smt003 .Eu v-am zis ce mi-o aparut.na sorry pentru atata deranj. :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate