Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema alegere incinte vtp

Vizitator iontz_2005

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

4

• ratza

2

• felixx

1

• d2134

1

Top autori în acest subiect

dupa cum spui CBI nu are rost sa ma chinui ptc e mai mult de munca si rezultate mai putine

ratza tu ce filtre ai folosit?

????... pasive deocamdat?, numai c? difuzoarele mele de acum sînt jafuri (Domotec auto de 6,5" pe post de woofer, dif din u?? de Supernova pe post de tweeter :smt003 ). Filtrele sînt concepute de c?tre domnul inginer Mateescu ?i optimizate pentru PA-800 ?i PCT-300, iar bobinele mi le-a f?cut shambala.

Valori:

woofer - 2,35mH + 16,8uF + 0,1uF

tweeter - 6,8uf + 0,1uf + 0,45mH

Link spre comentariu

@ratzafiltrele alea parca sunt optimizate pt 8pw3 si pct,din cate tin mintela pa-u parca era mai mica bobina de pe wofer,la fel si condu pe inalta@iontz daca nu punea graficu ala cu -10 la 50 hz poate mai era ceva,da asa...si fara tw si fara bas :weedman: ..si de lucru la lada ca la submarin :smt003ceva o fi de capu ei/lui,da nu e pt noi :smt033

Link spre comentariu

corect,dar pt mine 10cm reprezinta o medie mai potenta,cat de lucrat si de scump ar fi un dif,la 10cm nu se poate scoate prea mult.Cutia nu are ce sa-i mai faca,chiar daca arata superbibilita.Si fostexurile sunt mai mult midbasi/medii,fiind fulrange-uri mai toate,oricum e mai greu cu joasele.In fine,deviez

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări