Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De ce-s SAL-urile asa ieftine si mult cantate

Vizitator VOLtaGE

Postări Recomandate

Vizitator silvones

Pai am vazut ca tu le-ai masurat, le-ai facut si planuri pentru incinte. Ma intreb de ce nu a luat importatorul parametrii difurilor de la producator, n-au avut om care sa vorbeasca chineza?Eu am judecat difuzoarele de la Kon doar dupa aspect si prezentare, in final o sa iau unul-doua, sa vad ce iese, ca tare m-ai facut curios.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

5

• ReLLaXX

2

• al_ex

2

• djvas

1

Top autori în acest subiect

Ma intreb de ce nu a luat importatorul parametrii difurilor de la producator, n-au avut om care sa vorbeasca chineza?

La comentarii si critici totzi suntetzi buni ! Itzi dau adresa de mail de la Senon si obtzine tu parametrii de la ei ! Si daca suntetzi asha meseriashi de ce nu va masuratzi parametrii singuri ?
Link spre comentariu
Vizitator silvones

Nu-mi trebuiesc parametrii de la senon, daca ii aveam acu cateva zile, probabil ca nu-mi mai luam sal. Faceti si voi un catalog frumos cu parametrii, proiecte de incinte si chestii din-astea, si probabil ca mai multa lume va cumpara de la kon, ca intr-adevar sunt preturi mai mici. Cei de la telezimex nici nu s-au chinuit sa traduca pdf-ul ala cu planuri dar macar se gaseste acolo, cum o fi el, in maghiara de nu pricepi decat unitatile de masura.Eu, de exemplu, nu sunt meserias si chiar daca as fi nu m-ar amuza sa ma apuc sa masor parametrii la n difuri ca sa imi aleg unul mai bun.

Link spre comentariu
Vizitator VOLtaGE

Pana la urma de ce nu dau chinezii niste parametrii Thielle - Small pt difurile lor? Si sa inteleg ca SAL-ul lucreaza tot cu chinezii aia multi si mici care sunt prost platiti de-s asa ieftini sau astea sunt de pe un stoc mai vechi de difuzoare, de pe vremea cand ungurii nu erau in UE?

Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy

Din cate stiu eu la difurile de la KON parametrii T/S difera de la un dif la altul chiar daca sunt din aceeas serie asa ca Vasile o sa ai de munca nu gluma masurand fiecare difuzor in parte :lol: :lol:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări