Vizitator silvones Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Pai am vazut ca tu le-ai masurat, le-ai facut si planuri pentru incinte. Ma intreb de ce nu a luat importatorul parametrii difurilor de la producator, n-au avut om care sa vorbeasca chineza?Eu am judecat difuzoarele de la Kon doar dupa aspect si prezentare, in final o sa iau unul-doua, sa vad ce iese, ca tare m-ai facut curios. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Cat dai atata face, valabil pentru toate chinezariile. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Ma intreb de ce nu a luat importatorul parametrii difurilor de la producator, n-au avut om care sa vorbeasca chineza?La comentarii si critici totzi suntetzi buni ! Itzi dau adresa de mail de la Senon si obtzine tu parametrii de la ei ! Si daca suntetzi asha meseriashi de ce nu va masuratzi parametrii singuri ? Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Nu-mi trebuiesc parametrii de la senon, daca ii aveam acu cateva zile, probabil ca nu-mi mai luam sal. Faceti si voi un catalog frumos cu parametrii, proiecte de incinte si chestii din-astea, si probabil ca mai multa lume va cumpara de la kon, ca intr-adevar sunt preturi mai mici. Cei de la telezimex nici nu s-au chinuit sa traduca pdf-ul ala cu planuri dar macar se gaseste acolo, cum o fi el, in maghiara de nu pricepi decat unitatile de masura.Eu, de exemplu, nu sunt meserias si chiar daca as fi nu m-ar amuza sa ma apuc sa masor parametrii la n difuri ca sa imi aleg unul mai bun. Link spre comentariu
Vizitator VOLtaGE Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Pana la urma de ce nu dau chinezii niste parametrii Thielle - Small pt difurile lor? Si sa inteleg ca SAL-ul lucreaza tot cu chinezii aia multi si mici care sunt prost platiti de-s asa ieftini sau astea sunt de pe un stoc mai vechi de difuzoare, de pe vremea cand ungurii nu erau in UE? Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Pana la urma de ce nu dau chinezii niste parametrii Thielle - Small pt difurile lor?Pentru ca nici ei nu-i stiu :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Ai facut o constatare de milioane :PMa duc sa ma angajez in China sa le masor la toti aia mici difuzoarele :wink: Link spre comentariu
Vizitator VOLtaGE Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Cei care au CIA maine sunt rugati sa se apuce de AO-rile diferentiale... Link spre comentariu
Vizitator silvones Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 O sa te imbogatesti, la ce industrie de difuzoare low-end au aia. Sa nu le ceri prea mult ca o sa scumpeasca difurile si tot noi suferim :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 A cerut cineva de pe forum parametrii la Senon si in loc de parametrii a primit poze cu curve (mici si cu ochii oblici ) cu difuzoarele pe bombeu 8) Link spre comentariu
Vizitator VOLtaGE Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 :wink: Poate ca asa or fi curvele pe la ei... Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 pai au incercat sa il mituiasca :lol: cu niste curve Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Februarie 14, 2005 Partajează Postat Februarie 14, 2005 Vreau si eu parametrii de la curve :P Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 Din cate stiu eu la difurile de la KON parametrii T/S difera de la un dif la altul chiar daca sunt din aceeas serie asa ca Vasile o sa ai de munca nu gluma masurand fiecare difuzor in parte :lol: :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 Nu difera mult, am masurat mai multe si toleranta era acceptabila. Chiar si difuzoarele de firma au toleranta de pana la 10% asa ca nu va faceti probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum