Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa

gogoo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gogoo

3

• MifTy

1

• Dr.L

1

• ddeliciu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Placile alea se numesc placi de teste , faci teste pe ele, apoiu faci cablajul poropriuzis pe o placa noua !Se gasesc la M I V A R O M, si la tehnoelectric.ro in cate vad s-au mai facut niste restrictionari pe site, gen M I V A R O M se numeste prastie :DBafta !

Link spre comentariu

prin ploiesti sunt cam la 2 lei/buc, dar destul de mici (cred ca 10/10 cm, max. 15/15). Bune cand vrei sa faci ceva simplu, sau sa experimentezi ceva pentru o productie mai mare. Nu prea merg refolosite.

Link spre comentariu

Se numesc placi solderless, adica fara lipituri. Cauta cu google solderless sau bread board solderless sau prototype solderless, etc.

Una identica cu cea de aici

http://www.apogeekits.com/bread_board_2.htm

am cumparat cu vreo 70 RON. E foarte utila ca nu mai pierzi timpul cu cablaje lipituri, etc. La fel cand faci incercari cu diferite valori/componente, reglaje, etc. Pentru prototipuri sau pentru invatat electronica este excelenta.

Daca iti trebuie doar pentru montajul ala cu leduri mai bine cumpara o placa universala cu gauri si lipesti ledurile. Iesi muuult mai ieftin.

Link spre comentariu

Nu ma intereseaza doar pt ala cu leduri.L-am dat doar ca exemplu sa vedeti despre ce placa e vorba.O sa vad pe la magazinele de pe maica domnului sa vad ce gasesc...fie ea si mai mare,e buna.Dinaia alba imi trebuie pe care nu lipesc nimic :d.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări