gogoo Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 As vrea sa stiu cum se numesc placile acelea albe pe care le foloseste tipul in video clipul urmator si cat costa si daca e si un link. http://www.youtube.com/watch?v=gv9Jy8Xf ... re=related Mersi. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 Placile alea se numesc placi de teste , faci teste pe ele, apoiu faci cablajul poropriuzis pe o placa noua !Se gasesc la M I V A R O M, si la tehnoelectric.ro in cate vad s-au mai facut niste restrictionari pe site, gen M I V A R O M se numeste prastie :DBafta ! Link spre comentariu
gogoo Postat Februarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2008 Am gasit ceva dar scump.Vreo 1 milion si ceva .Asa sunt ?Si ce ai vrut tu sa zici prin prastie.ro ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 in functie de marime,pot sa ajunga si la pretul astaaia pe care ai gasit-o e relativ mare Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 p?i pe prastie.ro po?i face comand? online pentru pra?tii... abia faci economie de limbi de pantofi!!! :goodman: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 prin ploiesti sunt cam la 2 lei/buc, dar destul de mici (cred ca 10/10 cm, max. 15/15). Bune cand vrei sa faci ceva simplu, sau sa experimentezi ceva pentru o productie mai mare. Nu prea merg refolosite. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2008 Partajează Postat Februarie 10, 2008 Se numesc placi solderless, adica fara lipituri. Cauta cu google solderless sau bread board solderless sau prototype solderless, etc. Una identica cu cea de aici http://www.apogeekits.com/bread_board_2.htm am cumparat cu vreo 70 RON. E foarte utila ca nu mai pierzi timpul cu cablaje lipituri, etc. La fel cand faci incercari cu diferite valori/componente, reglaje, etc. Pentru prototipuri sau pentru invatat electronica este excelenta. Daca iti trebuie doar pentru montajul ala cu leduri mai bine cumpara o placa universala cu gauri si lipesti ledurile. Iesi muuult mai ieftin. Link spre comentariu
gogoo Postat Februarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2008 Nu ma intereseaza doar pt ala cu leduri.L-am dat doar ca exemplu sa vedeti despre ce placa e vorba.O sa vad pe la magazinele de pe maica domnului sa vad ce gasesc...fie ea si mai mare,e buna.Dinaia alba imi trebuie pe care nu lipesc nimic . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum