Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sunet intermitent la TV BEKO sasiu 12.4 cu nn5198k

Vizitator poppycomp

Postări Recomandate

Vizitator poppycomp

Doresc sa gasesc schema interna a integratului NN5198k care echipeaza TV BEKO.Am observat ca tensiunea pe pinul 30 (audio out) este de cca.5,8V atunci cind dispare sunetul fata de 4,2V cind functioneaza normal.As dori sa inlocuiesc partea de sunet cu un circuit separat (nu vreau sa pun un modul intreg tip Schneider DTV1).La magazin este foarte scump si nici macar nu il au pe stoc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

2

Vizitator poppycomp

Am doua manuale service pentru BEKO sasiu 12.4 dar nu au detalii despre configuratia interna a NN5198K .Ma intereseaza alt pin de unde pot scoate semnal modulat cu care sa intru intr-un demodulator de sunet (TBA 120T) in afara de pinul 30 (care scoate semnal numai pe norma DK). Adresa mea este [email protected].

Link spre comentariu
Vizitator poppycomp

Scuze de intirziere.Am rezolvat pina la urma cu un modul de AFI-CC+sunet de Schneider DTV2 ,cu toate ca nu as fi vrut asa,dar trebuia sa il rezolv repede.Ar mai fi fost si alte solutii dar trebuia sa construiesc modulul,asa ca am preferat sa il iau de-a gata.Multumesc oricum pentru interes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări