Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tuburi EL 34 ?!?!?!?!?

Vizitator nurdor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

3

• pusttiu

1

Vizitator Osiris

la vitacom..da te costa..sau cauti prin antichitatile de prin targuri..ar trebui sa gasesti...sau poate are careva dupa forum.echivalente gasesti pe net.

Link spre comentariu

Sau mai e un atelier de reparatii prin Bucuresti, pe la Piata Minis (Titan 2) pe unde ai mai putea sa gaeseti asa ceva. Tel este: 0722.205.296.

Link spre comentariu
Vizitator DynoCr

Daca te mai intereseaza chestiunea... dispun de 4 bucati EL 34 pe care ti le pot livra. Nu m-am interesat de pret dar propune tu unul.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator tipatescu

As vrea si eu 4 bucati EL34. Stiu ca in Olanda era o firma de vindea asa ceva dar erau al naibii de scumpe. Stie cineva unde pot gasi cum se calculeaza traf-ul de iesire ? Este pe miez toroidal. Eu am niste miezuri dar nu stiu daca sunt bune ... trebuie de o anumita frecventa, diametru ?

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

daca vreti chir el34 e mai complicat.... preturile sunt marisore, destul de mici fata de la vitacom sau altele... eu am dat 200k /buc. va recomand cu caldura si 6p3s( cu sau fara E in coada) in bazar 80k/bucsau 150k/buc pt alea cu E.ym: pusttiuc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări