chanito Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 salutare stimabililor,mi-am reinstalat de curand XP si am constatat ca nu am sunet pe filme.pe muzica exista.i-am instalat toate driverele care le-am avut odata cu computerul,dar degeaba.pe jocuri si pe muzica exista sunet.ce poate fi/in device manager imi arata ca nu am nici i problema.am si codecurile instatlate.daca ati mai intalnit asa ceva o sugestie ar fi bine venita Link spre comentariu
ddeliciu Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Nu ai sunet la filme? sau la bsplayer?Deci sa o luam in felul urmator, cand deschizi un film cu bsplayer ai sunet? cand deschizi un mp3 cu bsplayer ai sunet?Incearca alt progr de vazut filme, Mplayer , etc !Raspunde la intrebari si poate se va gasi rezolvare si pentru tine!Bafta ! Link spre comentariu
bogdan546 Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Mai instaleaza si alte codecuri de acolo este Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 ia gspot ?i verific? cu ce codec de sunet e codat filmul/filmele la care n-ai sunet.dac? nu ai codecul cu pricina, instaleaz?-l.dac? îl ai, verific? ?i cu alte filme cu sunet codat la fel.dac? nici alea nu "sun?", sigur nu ai codecul, sau nu l-a "înregistrat" windozele sau bsplayerul ca codec... se mai întâmpl? ?i de-astea...dac? ba ai sunet, ba n-ai, dezinstaleaz? bsplayer, ?terge-i folderul (dac? nu l-a ?ters uninstallerul!) din Program Files, d? reboot, ?i instaleaz?-l iar.s-ar putea s? fi fost instalat gre?it bsplayerul, de data asta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum