bogdan_2006 Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 am gasit schema asta pe retea in tudor in iasiceva pareri??? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 din ce stiu eu tda7293 merge legat in paralel + ca apare si in datasheet o schemacu 7294 .... nu stiu :goodman: Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 trebuie 2 cate 2 in paralel apoi cele 2 blocuri rezultate puse in punte,asa obtii de 3x mai multa putere fata de un singur integrat,pe aceeas sarcinamai multe in paralel se pun doar daca scazi sarcina(mai putini ohmi),altfel nu obtii mai multa putere Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 asa obtii de 3x mai multa putere fata de un singur integrat,pe aceeas sarcinateoretic - de 4 ori mai multa puteremai multe in paralel se pun doar daca scazi sarcina(mai putini ohmi),altfel nu obtii mai multa puterecorect si asta ..... dar te mai joci putin la tensiunea de alimentare si faci ceva ... Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 teoretic da,dar practic nu prea :rolleyes: insa consuma de 4 ori mai multa energie,asta da :Dla punctul 2 eu mergeam pe ideea ca tensiunea e deja cea maxima permisa de intergat Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 am mai auzit pe unii zicand ca au pus 7294 in paralel, ar trebui sa mearga :smt017 nu stiu, cine testeaza?s-a mai discutat si pe elforum viewtopic.php?f=5&t=5599&st=0&sk=t&sd=a&start=15 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Daca socotesti investitia vei vedea ca la aceeasi bani poti construi un amplificatir cu finali mos-fet, in felul asta ai avantajul fiabilitatii, ai sanse sa ramina amplificatorul functional dupa o petrecere studenteasca! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Avind in vedere ca un TDA7294 original ST e in jur de 20 lei, un amplif stereo cu cite 4 pe canal (sau de ce nu cite 10 :smt003 ), o sa coste ceva bani. Mai rentabil e sa faci unul cu piese discrete, iesi mai ieftin, dar e mai mult de munca. :smt006 Link spre comentariu
Vizitator livsubbas Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 eu am facut un amp cu 6x7293..si e ok...numa ca la +/-37 se cam incing ..partea buna e ca merge si in 4 omi la tensiunea asta fara probleme...si sincer se aude super ok si am forjat amplifu...dar de 7294 din cate stiu eu nu merge pus decat punte adica 2 bucati si atunci cu o alimentare de +/- 28 pt 8 omi..merge si mai sus alimentarea da tre sa ai racire bazata,si ceva circuite originale,si cum cele originale nu prea sunt...mai bine alimentarea mica.. Link spre comentariu
ionut_sasa Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 am o intrebare la tda7924 radiatorul trebuie sa fie legat pe masa sau trebuie izolat de masa ? Link spre comentariu
cipcirip Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 Salut; trebuie izolat, este legat intern la -vcc. Link spre comentariu
Vizitator zighi Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 salut ca sa nu mai deschid un alt topic credeti ca schema de mai jos e functionala? multumesc Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Cam riscant sa legi mute/standby direct la vcc..se alimenteaza prea brusc...plus ca dispare efectul anti pop. Link spre comentariu
Vizitator Ky_Cristian Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 am gasit schema asta pe retea in tudor in iasiceva pareri???Ai si pcb-ul? Ca daca il fac eu siiiiigur nu merge. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 curentii de mute si stand-by din cate stiu trebuie limitati de rezistente.Daca ii legi direct ai sanse maxime sa arzi integratul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum