Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bobina de difuzor pe hârtie sau metal ?

emy_dx

Postări Recomandate

• Administratori

Alti parametri.... :felul in care transmite la con sunetul produs de bobina ,dar mai gandestete de ce conul nu ce face din aluminiu ,kapton etc (desi am vazut si sincer suna ca niste butoaie sau ca si cum ai bate intr-o tigaie) la fel e si cu suportul bobinei ot ca el transmite vibratiile la con ,cel putin eu asa consider daca gresesc corectati-ma

Ai auzit poate ciurucuri cu membrana din aluminiu, nu mai aberati oameni buni.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GooD of BaSS

4

• Badman

3

• Nemesis

3

• radue

2

Top autori în acest subiect

Eu unu cel putin am doua difuzoare cu membrana din aluminiu si sunt foatre multumit de ele.Pe langa astea mai am un dif focal ceva aseamanator cu ala pe care il are nea Vasile la 286 euro 8 W 5411 si ala are membrana din Kapton. Eu nu cred ca o asemenea firma utiliza kapton daca se auzea ca in butoi,Intradevar am avut la inceput si niste pocnituri de woofere cu membrana de plastic la care se auzeau niste inalte colorate mult mai puternic decat basul daca ala se numea bas

Link spre comentariu
  • Administratori

Eu am auzit multe chinezisme cu membana de al si kapton si sunau exececrabil dar si multe de firma care sunau impecabil. Totul depinde de implementare si calitatea materialelor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări