daniel_smd Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Am un generator de functii E0507, care nu merge. Am cautat schema si nu am gasit nimic...( a mai cerut cineva schema, fara nici un raspuns). Am o intrebare legata de blocul de alimentare: am urmatoarele tensiuni la iesire (de la stanga la dreapta):-5V, -15V,GND,1.18V 15V, 24V. Mi se pare mie sau tensiunea de 1,18V nu are ce cauta acolo? Care ar trebuii sa fie valoare ei?[presupun ca acolo este unul din defecte] Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Ar trebui sa fie tensiune de +5V, cea de -5v exista.Si mai ai una diferentiala de +/- 15v. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 dac? în ?la vezi numai TTL-uri, trebuie s? ai ?i +5 Vol?i...tensiunea de 24 de vol?i ar trebui s? alimenteze formatorul de intrare... ar trebui, spun din amintiri, am reparat unul acum mul?i ani... Link spre comentariu
daniel_smd Postat Martie 5, 2008 Autor Partajează Postat Martie 5, 2008 am gasit nite cdb'uri => +5V mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum