baza Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Are cineva idee de unde s-ar putea procura un circuit OZ960G ( 300mW) folosit in invertoarele pt LCD? Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Un MC34063 nu se poate folosi? Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 ccfl-urile de lcd merg la ~750v si 5-8mAun alt integrat d-asta e mp1038ey,gasesti o aplicatie cu google Link spre comentariu
baza Postat Februarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2008 MC34063 nu se poate folosi intrucat nu e connstruit pt. asa ceva.MP1038 da, insa din cate stiu nu se gaseste in ROAs vrea totusi originalul, dar daca nu gasesc pun alt integrat ( modificare ).Revin la intrebarea initiala: Are cineva sau cunoaste de unde s-ar putea cumpara? E folosit in foarte multe LCD-uri Philips.... Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 gaseste pe cineva cu un lcd philips spart,ca aceste accidente nu sunt tocmai rare(sau alt lcd,toate au un controller)eventual poate gasesti p-afara de comandat(la pret decent,cu tot cu transport)mp-ul l-am gasit intr-un fujitzu Link spre comentariu
baza Postat Februarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2008 s-a gasit o solutie, se poate inchide.multumesc,baza Link spre comentariu
tiritrobo Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Zi-ne si noua. Si eu am vreo cateva invertoare de monitoare cu OZ960 si nu stiu ce sa le mai fac. Link spre comentariu
nostrom Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Gasiti la TELEZ--ex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum