Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare pt un sistem [2,3,4,5].1

Vizitator Ice_Man

Postări Recomandate

Vizitator silvones

Intr-adevar, ca sa economisesti spatiu poti pune amplificatoarele in cutia subwooferului, dar ai mai mult de lucru. Apar probleme legate de acumulare de caldura si apoi tot ansamblul (traf, sursa, amplificatoare) trebuie realizat cu mare grija sa nu zdrangane ceva pe acolo. Cel mai bine faci o cutie in care pui toate amplificatoarele si montezi mufe RCA pe boxe, daca asa ti se pare mai simplu. Eu am ales pentru sateliti si centru niste difuzoare de 13 cm + tweetere. Nu am terminat decat o boxa, n-am avut prea mult timp, dar imi imaginez ca daca as avea 4 ar scoate destul de bine, si o sa folosesc pentru amplificare 20W/canal, probabil ceva cu STK. La subwoofer, inca ma mai gandesc, o sa ma decid cand termin toate boxele.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

5

• al_ex

1

Vizitator Ice_Man

am inteles...deci componentele [toate] care ar intra intr-un satelit ar fi: -woofer-tweeter-filtrudaca mai trebuie ceva, va rog sa ma corectati...dupa ce fac un satelit, cum pot vedea cum suna, daca alimentarea va fi facuta intr-o alta cutie??...trebuie sa o fac si pe aia, inaintea satelitilor, banuiesc... PS: scuze daca sunt intrebari stupide, dar cum sunt la inceput.. :oops:

Link spre comentariu

tu fa intai un satelit, capeti experienta, vezi cum suna, mai modifici ceva pana cand suna cum iit place si apoi te apuci de restullasa la urma cutia de la amplif...intai fa ampliful sa mearga fara cutie si pe urma cauta o cutie (eu intr-o vreme imi tineam tot ampliful in calculator si controalele erau scoase in fata printr-un slot de cdrom )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări