Vizitator AlexxClaudiu Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Sal. Am un mag. Tesla B 115 stereo pe care il folosesc pe post de amplificator . Am 2 boxe RFT 50va 4 ohm si as vrea sa stiu daca as putea pune pe o iesire inca o boxa de 150 W si 8 ohm fara sa ard magu' . ps . nu ma prea pricep la electronica de asta va intreb . :prayer: Link spre comentariu
cipcirip Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Salut; din cit stiu finalul audio e cu TDA 2020, si nu suporta mai putin de 4 ohmi la iesire. Poti incerca sa inseriezi boxele... Link spre comentariu
Vizitator AlexxClaudiu Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 acum am 2 RFT care au 4 ohm si se aud perfect si nu se incalzeste prea tare magu' dar cand o pun si pe cealalta de 8 ohm dupa 1 ora de ascultat se incalzeste rau si imi e sa nu o ard :smt010 Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 atunci n-o mai pune pe mag,eventual fa un amplificator separat pt ea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum