Vizitator gabymh2007 Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 am cumparat un calculator amd procesor 5000+ memorie 2 gb o singura placuta hdd 250 seagate placa video ati radeon 2600xt 256 mega cu 128 biti , in toate jocurile care le joc ma scoate afara fara nici un mesaj, care este problema ?Ma poate ajuta cineva ?? :smt017 Link spre comentariu
ddeliciu Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 toate toate? sau jocuri mari?Posibil sa se incalzeasca ceva, baga windows si vezi ce mai zice?Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator gabymh2007 Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Am pus windows de 2 ori si tot la fel ma scoate din toate,fie mari fie mici.Mai nou ma da afara si din explorer!!!!! :smt017. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 formateza tot hdd si reinstaleaza cu cablul de reta scossau treci p linux Link spre comentariu
Vizitator gabymh2007 Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Multumesc pentru sfaturile dumneavoastra dar tot nu merge, acum nu ma mai da afara din jocuri dar imi da chestia aia cu (dont send) de la windows si nu pot naviga pe internet. Oare sa fie o incompatibilitate intre piese la calculatorul care lam luat ? :smt017 Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 du-te la Start/Run scrii în aia "dxdiag" f?r? ghilimele, ?i vezi ce face, d? eroare, sau listeaz? normal ce chestii de directx recunoa?te el pe sistemul t?u. ?i cu ocazia asta, testeaz? atât directsound cât ?i placa video!!! f? rost de un program gen "Everest", "Aida" sau "SiSoft Sandra", pune-l s? scoat? într-un .txt configura?ia hardware, ?i vedem cum sunt recunoscute fiecare de windows ?i de softul cu pricina... ?i o recomandare care nu ?tiu câ?i bani face: când cump?ra?i sisteme, duce?i-v? la magazin cu un livecd, (recomand kanotix, sau mai bine sidux, c? ?tie mai multe componente, ?i n-are nevoie de instalare, configur?ri, etc.), ?i vede?i dac? sunt recunoscute corect toate componentele care ar trebui s? fie acolo, conform facturii. dac? vânz?torul face spume c? n-ave?i voie, c? fazele lunii, apela?i la alt magazin!!! chiar dac? trebuie s? pierde?i mai mult timp, ?i eventual s? pl?ti?i ceva mai mult pe aceea?i configura?ie, indiferent c? sunte?i miliardari sau lua?i în rate de la Altex, nu ave?i bani de dat pe porc?rii!!! dac? v? decide?i s? v? face?i singuri configura?ia, treaba voastr?!!! în cazul ?sta, se presupune c? ?ti?i ce s? alege?i!! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 @MifTy, ai vrut sa scrii Knopix? sau este si kanotix?Pana acum nu am auzit de kanotix, dar totul este posibil!Bafta ! Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 kanotix am vrut s? scriu, vezi pe distrowatch, c? înc? se mai pomene?te de el...acum un an jumate, sau doi, se anun?ase c? nu se mai lucreaz? la el, ?i se creeaza pe scheletul lui alt distro asem?n?tor, pe nume sidux...ambele sunt destinate sistemelor foarte noi, ?i teoretic, foarte puternice, a?a c? s? nu v? mira?i dac? vre-unul din ele nu va merge pe un k6-2 la 300 cu 64 de mega de ram, ?i ceva voodoo2 pe pci!!!în schimb scripturile de hardware detection sunt fantastic de eficiente: chiar dac? nu sunt incluse ?i modulele de driver necesare, a identificat orice exotic?rie f?r? ezit?ri!!!cât despre knoppix... nu mai ?tiu nimic de el demult... mai exist????(m-am uitat recent pe distrowatch, ?i parc? nu l-am z?rit prin listele alea... :smt017 ) Link spre comentariu
Vizitator gabymh2007 Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Multumesc pentru raspunsurile dumneavoastra, se pare ca problema erea de la memorie.Calculatorul a fost facut din bucati,binenteles toate piesele noi dar se pare ca memoria nu a fost compatibila,totusi mai am o intrebare,exista vreo carte care sa faci un calculator ca toate piesele sa lucreze fara nici o problema ?Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 caut? ultima edi?ie din Scott Mueller - Repararea ?i upgradarea calculatoarelor personale.morala: or exista pl?ci de baz? capabile s? suporte peste 6 giga de ram, dar de obicei ele nu suport? ?i orice marc? de rami... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum