dj_steel Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Acesta este subwooferul construit de mine cu difuzorul bm-1206,cum nu aveam parametrii am facut o cutie la plezneala de 120L ! cu doua porturi de br de 8 cm.Deci ce parere aveti? :smt003 Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 mie imi place, arata bine, acuma nu stiu cum se aude :smt017 sunt curios ca difuzorul e interesant.Bafta! Link spre comentariu
dj_steel Postat Februarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2008 Se aude bine dar l-am auzit doar cu un port de bass,astazi ca l-am acoperit cu mocheta i-am mai facut inca o gaura pentru ca vajaia cu una singura,maine cand se va usca prenandezul il voi testa(pacat ca nu am mai mult de 20 de w) Link spre comentariu
ddeliciu Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Daca vajaia la 20w sigur ai nevoie de inca o gaura de bass-reflex sau nu ai pus bine tubuArata binishorBafta ! Link spre comentariu
dj_steel Postat Februarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2008 Pai vajaia cu un singur port,cu 2 sper sa se rezolve treaba Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Ce lungime au porturile ? Link spre comentariu
dj_steel Postat Februarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2008 8cm diametru si 15 cm lungime Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Cu tuburile alea 2 incinta e acordata pe la 35 hz , destul de jos .Daca vezi ca difuzorul nu mai poate si are cursa mare dar nu se aude mare lucru, mai taie din ele ca sa acordezi incinta mai sus, cam 5 cm pt 40 hz. :smt039 Link spre comentariu
dj_steel Postat Februarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2008 Mai tai 5 cm sau las tuburile de 5 cm? :smt006 Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Pentru moment lasa-le asa !Cand faci rost de un amp mai puternic il asculti si daca ti se pare ca difuzorul face curse mari dar nu prea se aude cine stie ce , atunci mai tai din ele !Oricum parerea mea, 120l e cam mult pentru un difuzor de 12 ! :partyman: Link spre comentariu
dj_steel Postat Februarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2008 faza e ca le-am asc la 20w cu tuburile asa cum sunt,si se auzea ca un butoi,tremura tot dar nu se auzea basu,acu am taiat 5 cm din fiecare si se aude acceptabil,dar tot mai bine se auzea cu un singur port(defapt era doar gaura in pal) :weedman: Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Cand aveai doar gaura de 8 cm diametru si 18mm lungime incinta era acordata tot la 40 hz !Deci cam ce ai acum !Prerea mea , daca ai timp chef si bani, e sa faci o cutie de 55l (50x35x50 cm dim ext) la care sa pui 2 tuburi de 8 cm diametru si 28 cm lungime ,sau doar un singur tub de 8 cm diametru si 10 cm (prin care probabil aerul o sa sufle destul de tare ).Si pe toti peretii incintei lipesti vatelina de circa 5 cm grosime ! Link spre comentariu
dj_steel Postat Februarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2008 Prea tarziu.am taiat din fiecare 5 cm cum mi-ai spus si se aude binishor,cutia nu cred ca o s-o mai modific la cata munca am depus pentru ea,cred k o sa adaug si ceva material fonoabsorbant in viitorul apropiat.Daca mai tai din porturi se va auzi si mai bine? Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Nu mai taia din porturi pt ca asa o acordezi mai sus si o sa sune ca un butoi ! Pune fonoabsorbant si o sa se mai schimbe in bine sunetul . Link spre comentariu
dj_steel Postat Februarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2008 Multumesc mult pentru sfaturi,azi am lipit definitiv porturile si probabil maine o sa pun material fonabsorbant si o sa va spun rezulatatele :smt039 :smt039 :smt039 :smt039 :smt039 Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum