Vizitator narcis1983 Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 mai am o intrebare. tocmai ma uitam la P-audio si din cate am vazut eu toate dif din seria HP sunt din hartie nu(ma refer la membrana)?este bine asaadica diful ala HP 18 inch. oare cum bate un bas la 50 de hz cu membrana de hartie mi se pare dubios va rog sa ma lamuriti multumesc Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Majoritatea difuzoarele pofesionale au menbrana din hirtie. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Hartia este cel mai bun material pentru difuzoarele de mare sensibilitate si putere Link spre comentariu
andiy Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 Am modif deja postul. Poti sa ma lamuresti cele ce scrie mai sus? Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 vasile si cand ma hotarasc sa cumpar 2 dif de la p-audio de unde le pot procura de pe la noi din tara?multumesc Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 De la mine :wink: Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Februarie 12, 2005 Partajează Postat Februarie 12, 2005 atunci tinem legatura :lol: ok?apropo se ofera si garantie nu?cel putin asa ma gandesc la banii pe care ii dau :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 12, 2005 Partajează Postat Februarie 12, 2005 3 ani pentru VISATON1 an pentru PAudio Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 dar cam ce grosime sa aiba membrana aceea de la dfi Hp 18W? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 Ce conteaza cat este de groasa ?Din ce data rezista la o putere asa de mare sigur au fost calculate :lol: Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 13, 2005 Partajează Postat Februarie 13, 2005 Nu te uita dupa grosime...ca are dreptate vasile...sigur au fost calculate,O membrana groasa este si mai grea, deci scade sensibilitatea.Daca esti ingrijorat ca poate o strica cineva, si vrei sa fie din material rezistent atunci pune un grilaj si rezolvi problemaoff-topic: Vad ca mi s-a schimbat statutul asa ca :"tin sa multumesc lui Dumnezeu, familiei care m-a sustinut si fanilor din lumea intreaga fara de care nu as fi facut nimic"(discursul standard :P :lol: ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum