Flore Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 am facut un amp pp cu GU50, prezentat la sectiunea retro.ce solutie de floorstand-uri recomandati, avand in vedere urmatoarele restrictii:- camera de 5x4m- difuzoare de la vasile- proiect existent si verificat. Link spre comentariu
Flore Postat Februarie 8, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2008 bugetul sa zicem ca este limitat doar de dorinta de a avea un echilibru intre amp si boxe.citind mai atent aici la incinte, deja ma orientez spre VTP cu un coaxial. poate chiar BM 12CXA. Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 :smt003 eu zic sa le asculti inainte undeva daca ai posibilitatea,chiar si daca e sa te deplasezi pana la sursa :yawinkle: camera 5x4 :smt021 ,ai grija,mare grija :smt003cele cu coax de 8" suna bine,dar canci bas la volum micdaca tot ai ceva banuti,arunca un oki si pe la seas,vifa,te incadrezi la fix.Macar la astea exista si calea de mijloc(adica ai vrea mai mult,dar atata se poate),nu ori le placi ori le urasti :yawinkle: bafta in cautari Link spre comentariu
Flore Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 m-am convins ca 12'' este prea mult pentru camera mea.atunci, ma orientez catre 8'' si as opta pentru o combinatie recomandata de dl. Mateescu:VTP cu HW204+HT264(CIARE), dar 204 nu este la Vasile.intrebarile sunt doua:cat costa si unde se poate gasi? Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 sunt cam 1500 lei(undeva la 250 tw si 500 basu') difurile din cate imi aduc aminte,de gasit ai putea gasi la dl Silviu Vatafu,e din Pitesti si este super de treaba,am vb si eu cu el,dar nu mai am nr lui de telefon(parca era si pe forum la topicul cu vtp-uri),sau la userul @marco polo de pe hfm.Ia legatura cu @VTP,daca te-ai hotarat la astea,dansul stie exact mai bine,mai ales daca faci si vtp-uri.O sa mai ai nevoie si de indicatii la inceput si la finalSi sa nu uiti sa revii cu impresii ,bune ,rele :smt031 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum