ionut_sasa Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 am nevoie de un transformator sau alimentator cum vreti voi sa ii spuneti , pentru un amplificator +/-80v sa pot sa il alimentez direct din priza ma putei ajuta is cam incepator :( Link spre comentariu
ionut_sasa Postat Februarie 6, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2008 si am si o intrebare pot folosi asa zisele transformatoare toroidale sau cum se numesc ??? si daca da imi spuneti daca mai am nevaoie de ceva condesatori pentru filtraj sau asa ceva ?? plss si vreau o schema daca trebe :prayer: va rog sa ma ajutatii si pe mine :prayer: Link spre comentariu
zal Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Cam greu daca esti incepator sa te apuci si de un amplif cu tensiuni mari de alimentare. Ai cautat pe forum ca sa vezi ce amplif ai si ce sursa are nevoie? Asa din burta nu poate sa-ti spuna cineva exact ce-ti trebuie.Condensatori si punte de diode tot ai nevoie. :rolleyes: Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 da mai multe detalii, spune exact ce vrei sa faci si ce amp vrei sa alimentezi cu +/-80V, de asemenea citeste la amplificatoare pana cand intelegi bine cum se pune in functiune un amp(mai ales ca tu ai o tensiune imensa, e periculos si pentru tine si pentru amp :weedman: ) si invata cum se regleaza un amp.in principiu nu e greu dar trebuie sa fii atent si sa stapanesti bine anumite chestii.Bafta. Link spre comentariu
ionut_sasa Postat Februarie 7, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2008 calin la ce ai vrut sa te referi cu "si invata cum se regleaza un amp.in principiu nu e greu dar trebuie sa fii atent si sa stapanesti bine anumite chestii."daca ai u ceva sait sau forum in romana unde as pute sa ma informez tias fi recunoscator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum