marianlsea Postat 16 ore în urmă Partajează Postat 16 ore în urmă Buna ziua dragi pasionati de electronica, Am primit ieri un monitor de la un nepot care manifesta defectul din imagine.Nu a fost solicitat mecanic,deci fizic display-ul este intact. Daca imi puteti oferi o sugestie legata de natura defectului m-ar ajuta ca sa incerc sa i-l repar.Deocamdata nu l-am deschis pentru o evaluare. Multumesc anticipat pentru orice sfat. Link spre comentariu
validae Postat 16 ore în urmă Partajează Postat 16 ore în urmă Acolo e clar defect cauzat mecanic, probabil a căzut în marginea superioară.Nu mai aveți ce-i face.... Se vede clar linia ce marchează porțiunea afectată. Link spre comentariu
Florinel TV Postat 16 ore în urmă Partajează Postat 16 ore în urmă Este fisurat display Link spre comentariu
marianlsea Postat 15 ore în urmă Autor Partajează Postat 15 ore în urmă Am inteles.Controlul fizic al suprafetei nu lasa sa se simta nicio fisura dar aspectul imaginii asta sugereaza dupa cum afirmati.Experienta isi spune cuvantul si va multumesc amandurora pentru concluzie si suport. Toate cele bune Link spre comentariu
marianlsea Postat 9 ore în urmă Autor Partajează Postat 9 ore în urmă Ca si curiozitate,am revenit cu topicul.Intrucat display-ul nu prezinta fizic urme de lovire (e absolut neted),mi-am intrebat nepotul cand a aparut defectul si mi-a spus ca acum doua zile,in timp ce lucra pe calculator si ca un detaliu,mi-a spus ca in ultimele zile la atingerea lui simtea ca este curentat.Intrebarea fireasca pentru un entuziast este daca o incarcare electrostatica sau o scurgere de curent (ciudata de altfel) prin carcasa monitorului poate deteriora mecanic display-ul de forma cazului de fata. Link spre comentariu
Florinel TV Postat 9 ore în urmă Partajează Postat 9 ore în urmă Fisura se formează prin forțare , lovire , dacă curenta nu are împământare corecta și nu are treabă cu fisura Link spre comentariu
dan-a2 Postat 9 ore în urmă Partajează Postat 9 ore în urmă Eu cred ca ia tras o palma , este o gluma luati-o ca atare.. Link spre comentariu
marianlsea Postat 8 ore în urmă Autor Partajează Postat 8 ore în urmă Acum 13 minute, dan-a2 a spus: Eu cred ca ia tras o palma , este o gluma luati-o ca atare.. Pustii de astazi sunt destul de agitati,ce-i drept Acum 17 minute, Florinel TV a spus: Fisura se formează prin forțare , lovire , dacă curenta nu are împământare corecta și nu are treabă cu fisura Am lamurit-o... Multumesc Link spre comentariu
Tavi Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Eu l-as mai pune sa il foloseasca o luna asa Doar ca sa invete cum se umbla cu toate ecranele din ziua de azi , cu cea mai mare grija Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum