Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJUTOR PLS .WAV in text sau din digital in analog

Vizitator rockw1ld3r

Postări Recomandate

Vizitator rockw1ld3r

Salut am si eu nevoie de ajutorul vostru.Am si eu nevoie de un software sau cineva care se pricepe sa il faca , sa transforme sunetul in cifre mai exact sa citesc dintrun fisier .WAV textul care il contine criptat sau ceva de genul ca eu nu am reusit sa ii dau de cap si am cotorobait google`u.Stiu ca este posibil dar nu stiu cum si cum am crezut ca sunt la locul potrivit am zis sa intreb.Multumesc mult si anticipat deci please help :P cei care stiu sa imi dea un pm sau sa ma cont pe id de messenger "rockw1ld3r" sa le dau si fisierul dak poate sa ii dea de cap

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator rockw1ld3r

deci este cineva care are acest program si citeste aceste chestii da e din rusia si nu ma inteleg neam cu el :( stiu sigur ca exista sau merge facut dar eu nu stiu cum de accea am postat aici

Link spre comentariu
Vizitator rockw1ld3r

Data FormatsSince the Wave file format is native to Windows and therefor Intel processors, all data values are stored in Little-Endian (least significant byte first) order.StringsWave files may contain strings of text for specifying cue point labels, notes, etc. Strings are stored in a format where the first byte specifies the number of following ASCII text bytes in the string. The following bytes are of course the ASCII character bytes that make up the text string.

Link spre comentariu
Vizitator rockw1ld3r

am loat programelul si uite ce imi zice...d:\2.wav is open....output file=d:\a.csv....select new input file.Can only process PCM files....Can only process 1 or 2 channel files...help :P si ms daca e da-mi pls add la messenger sa iti dau si fisierul poate poti tu sa faci ceva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări