AuricaTanase Postat Duminică la 13:20 Partajează Postat Duminică la 13:20 Va salut.vreau sa ajut un coleg de munca...care a dat jos cd de pe mașină fiindcă avea spune el ... un țiuit în difuzoare din păcate nu știa codul...dar nu asta e problema.....codul.l-am.aflat..problema e ca eu trebuie sa îl.alimentez pe.banc ...și nu știu legăturile.de alimentare.daca cineva are o schema .....va mulțumesc anticipat. Și.inca ceva........neavând display sa vad codul.va trebui sa îl.bag orbește.....se introduce clasic cu ok.pe tasta 6? + și - se vede clar care sunt. Dar back up.si difuzoare?? Link spre comentariu
dan cod Postat Duminică la 15:06 Partajează Postat Duminică la 15:06 Dacă nu greșesc asta nu va merge pe banc, luat din mașină. Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Duminică la 15:24 Autor Partajează Postat Duminică la 15:24 De ce? Link spre comentariu
OLTEANU66 Postat 15 ore în urmă Partajează Postat 15 ore în urmă Acum 18 ore, AuricaTanase a spus: De ce? Pentru ca nu vede perifericele. Link spre comentariu
AuricaTanase Postat 11 ore în urmă Autor Partajează Postat 11 ore în urmă Acum 3 ore, OLTEANU66 a spus: Pentru ca nu vede perifericele. Ok...mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum