doru3160 Postat 6 ore în urmă Partajează Postat 6 ore în urmă Acum 3 ore, maxente a spus: eu personal am cateva amplificatoare salvate cu niste montaje de amplificatoare facute de mine pentru a inlocui porcariile alea de setekauri. Cu porcariile alea de setekauri cum le zici, am scos la lumina un amplituner kenwood, care avea corectia de ton in bucla de reactie, si ce sa vezi, din 2004 merge de nu are aer. L-a urechit baiatul cat a fost in liceu cum eu nu-mi puteam inchipui. Si merge. Mărci cu staif folosesc în scule hi fi porcarii din astea. Înclin să cred că nu iau lumină de pe forum, că altfel poate ciocaneau și ei niște module cu discrete. Cred ca am folosit tot STK4044 daca bine imi aduc aminte. Si nu garantez ca e varianta originala, ca nu am avut noroc sa gasesc scule dezmembrate cu stk bun. Acolo problema era ca tranzistorii se raceau pe o banala tabla din aluminiu, pe care integratele o clocoteau in cateva minute. Cam asa arata dupa modificare. A trebuit sa montez si o protectie pt difuzoare, de la mama lui a avut doar sigurante pe iesire. Si radiatoarele modificate, a trebuit sa folosesc tot spatiul disponibil. Link spre comentariu
ALVIN Postat 6 ore în urmă Partajează Postat 6 ore în urmă Acum 5 minute, doru3160 a spus: sanse minime sa fie fake. Asa noroc mai rar. Cam asa arata amplificatorul in speta: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum