Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Grundig A903 Fine Arts / STK4044XI

valentinleonte

Postări Recomandate

Acum 3 ore, maxente a spus:

eu personal am cateva amplificatoare salvate cu niste montaje de amplificatoare facute de mine pentru a inlocui porcariile alea de setekauri.

Cu porcariile alea de setekauri cum le zici, am scos la lumina un amplituner kenwood, care avea corectia de ton in bucla de reactie, si ce sa vezi, din 2004 merge de nu are aer. L-a urechit baiatul cat a fost in liceu cum eu nu-mi puteam inchipui. Si merge. Mărci cu staif folosesc în scule hi fi porcarii din astea. Înclin să cred că nu iau lumină de pe forum, că altfel poate ciocaneau și ei niște module cu discrete. Cred ca am folosit tot STK4044 daca bine imi aduc aminte. Si nu garantez ca e varianta originala, ca nu am avut noroc sa gasesc scule dezmembrate cu stk bun. Acolo problema era ca tranzistorii se raceau pe o banala tabla din aluminiu, pe care integratele o clocoteau in cateva minute. 

Cam asa arata dupa modificare. A trebuit sa montez si o protectie pt difuzoare, de la mama lui a avut doar sigurante pe iesire.

DSC03132.jpg

Si radiatoarele modificate, a trebuit sa folosesc tot spatiul disponibil.

DSC03133.jpg

DSC03134.jpg

DSC03139.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

15

• valentinleonte

10

• ALVIN

4

• hixpp02

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări