IONESCU IOAN Postat Joi la 07:25 Partajează Postat Joi la 07:25 BUNA ZIUA...!Detin un CD PLAYER,achizitionat de curand CDP - XE-220...si NU citeste, MP3(si anumite CD-uri)ce-i de facut...?Multumesc anticipat Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Joi la 08:15 Partajează Postat Joi la 08:15 Curatata lentila sau schimbat grup optic. Link spre comentariu
yokoono Postat Joi la 08:17 Partajează Postat Joi la 08:17 (editat) 1 oră în urmă, IONESCU IOAN a spus: achizitionat de curand Du-l la garantie. Editat Joi la 08:47 de yokoono Link spre comentariu
Iomis Postat Joi la 08:21 Partajează Postat Joi la 08:21 Salutari, N-am gasit in manual faptul c-ar avea capabilitatea de a citi fisiere mp3. La fel, nicio referire la alt fel de discuri decat CDaudio. Toate bune. 1 Link spre comentariu
Spitfire Postat Joi la 08:30 Partajează Postat Joi la 08:30 Acum 12 minute, yokoono a spus: Du-l la garantie. Este fabricat in 1998...nu cred ca a dat Sony 27 de ani garantie. https://www.hifiengine.com/manual_library/sony/cdp-xe220.shtml Link spre comentariu
cmariuss Postat Joi la 09:54 Partajează Postat Joi la 09:54 Nu toate cd playere citesc cd-uri scrise pe calculator. Nici mp3 mai mult ca sigur nu citeste acest model. Curata lentila cu grija pentru început. Link spre comentariu
sla Postat Joi la 15:12 Partajează Postat Joi la 15:12 Interesant ca titlul este "Amplituner Sony" iar în descriere este vorba despre un CD Player din 1998 care nu citeste MP3... Link spre comentariu
validae Postat Joi la 16:48 Partajează Postat Joi la 16:48 Am modificat eu titlul, nu avea nicio legătură cu vreun amplituner... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum