cipcirip Postat Marți la 10:08 Partajează Postat Marți la 10:08 Bună ziua. Am un vecin căruia nu-i mai funcționează automatizarea porților. Thalia Light BTL2 e modelul; la acționarea butonului telecomenzii porțile se mișcă aprox o secundă în fiecare direcție , apoi se opresc. Am incercat Autoset, dar afișează KO... La un moment dat a afișat și un Err25, pe care nu l-am găsit în manual. Ceva idei ? Mulțumesc. Link spre comentariu
caesar07000 Postat Marți la 13:32 Partajează Postat Marți la 13:32 ER25 No communication received from the limit switch MOTOR 1 problem with limit switch, cable or connections MOTOR 1 Check cable connection , replace the limit switch cablul catre motorul 1. sau chiar motorul in sine... verifica sa nu ai cablul intrerupt sau in scurt. uneori se intrerupe in zona in care intra in presetupa motorului pentru ca este prea stransa.. Link spre comentariu
cipcirip Postat Marți la 16:56 Autor Partajează Postat Marți la 16:56 Mulțumesc. Ciudat, in acest caz nu ar trebui să meargă decât într-un sens ? Link spre comentariu
caesar07000 Postat Marți la 18:55 Partajează Postat Marți la 18:55 nu. placa vede problema si nu da drumul la curent catre motor.. Link spre comentariu
cipcirip Postat Marți la 19:02 Autor Partajează Postat Marți la 19:02 Am înțeles. Mulțumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum