Marius84 Postat Luni la 14:25 Partajează Postat Luni la 14:25 Vă salut! Am o cameră ip, dar serverul prin care putea să fie configurată nu mai este disponibil. Mă refer la www.ipcam.org. În aceste condiții, mai am vreo șansă de a o accesa? Mulțumesc! Link spre comentariu
dragostalpau Postat Luni la 14:54 Partajează Postat Luni la 14:54 vezi daca are implementat onvif Link spre comentariu
dorofteius Postat Luni la 15:04 Partajează Postat Luni la 15:04 rtsp://admin:[email protected]:554/onvif1 dar pe protocol incearca prima data udp, apoi tcp. Problema este ca probabil nu o poti conecta la wifi.... Vezi aplicatia yousee , poate te lasa. Link spre comentariu
Marius84 Postat Marți la 13:45 Autor Partajează Postat Marți la 13:45 Acum 22 ore, dorofteius a spus: rtsp://admin:[email protected]:554/onvif1 dar pe protocol incearca prima data udp, apoi tcp. Problema este ca probabil nu o poti conecta la wifi.... Vezi aplicatia yousee , poate te lasa. Din păcate, nu am mai făcut asta. Cum se procedează, conectez camera pe cablu de retea la laptop si incerc sa accesez linkul din browser? Am încercat și nu am reușit... Link spre comentariu
dorofteius Postat Miercuri la 15:14 Partajează Postat Miercuri la 15:14 In vlc media player incerci. In browser nu merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum