Biris Denis Florin Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Bună, caut sa cumpăr următorii tranzistori EFT noi 3 bucăți EFT307 3 bucăți EFT351 3 bucăți EFT321 Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Ia legatura cu misuraelectronic, de la el am luat eu niste superbitati de EFT-uri, inclusiv AC-uri 180-181 K VII! Link spre comentariu
silmicii Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Acum 20 minute, DjLeco2021 a spus: Ia legatura cu misuraelectronic, de la el am luat eu niste superbitati de EFT-uri, inclusiv AC-uri 180-181 K VII! Ce mai faceti cu ac180-181? Nu sunt depasiti? Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 2 Partajează Postat Martie 2 Cand o sa-mi revina pofta, vreau sa fac un 2x15W cu AD149 ca finali, sau AZS18. Ac-urile vor fi prefinalii... 1 Link spre comentariu
Biris Denis Florin Postat Luni la 08:00 Autor Partajează Postat Luni la 08:00 up Link spre comentariu
Biris Denis Florin Postat Luni la 20:50 Autor Partajează Postat Luni la 20:50 up Link spre comentariu
danila111 Postat Marți la 11:01 Partajează Postat Marți la 11:01 Salut, Am cateva sute de EFT si AC parte sunt noi parte recuperati dar buni. La fel tranzistori rusesti. Stima Link spre comentariu
Biris Denis Florin Postat Miercuri la 07:11 Autor Partajează Postat Miercuri la 07:11 Acum 20 ore, danila111 a spus: Salut, Am cateva sute de EFT si AC parte sunt noi parte recuperati dar buni. La fel tranzistori rusesti. Stima Sa-mi dați în mesaj privat un număr de contact va rog Link spre comentariu
sonic11 Postat Miercuri la 20:48 Partajează Postat Miercuri la 20:48 La 04.03.2025 la 13:01, danila111 a spus: Salut, Am cateva sute de EFT si AC parte sunt noi parte recuperati dar buni. La fel tranzistori rusesti. Stima Un pret in privat se poate si o lista cu indicative? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum