fane Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 buna seara. am tv-ul din titlu la care a fost dusa placa modle 17mb82s ,am inlocuito cu alta de prin atelier de pe un thoshiba cu displai de 32 . Tv din titlu am display VES 236 wenc-03 dupa inlocuire imaginea e solarizata mam chinuit vreo 4 ore sa schimb profilul de panel cu cwva profile salvate pentru panelul asta respectiv pcf bin si ptf bin dar nu reusesc nici cum am salvat profilele originale si din greseala am sters si profilele pt ecran care le aveam va rog sa ma ajutaticu un pt profil pt ecranul asta si procedura de upgrade atasez profilul salvat din placa montata. va multumesc pt intelegere horizon.rar Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 (editat) Cred ca ai vrut sa scrii WNEC. Cele 2 fisiere se pun direct pe stick. 17MB82 panel VES236WNEC-03.rar Editat Februarie 23 de yokoono Link spre comentariu
fane Postat Februarie 23 Autor Partajează Postat Februarie 23 Da imi cer scuze,am pus cele 2 fisiere dar nu am reusit sa fac ugrade cred ca am gresit ceva,problema e ca din greseala ca sa nu spun din graba am sters cele doua fisiere,si scum sint in aer Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 23 Partajează Postat Februarie 23 (editat) Ai procedat ca aici ? https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/#comments L.E. Profilul postat de tine este pentru panel VES315WNDS-2D-N13 Editat Februarie 23 de yokoono Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum