ElectroDobrogea Postat Ieri la 18:10 Partajează Postat Ieri la 18:10 (editat) Of. of... Castiga' si indicativul meu' un TS-430S la licitatie pe "Ebay"... Se vinde la licitatie de catre un Italian... are ceva, pozitive la chestii de 10-15 "parai" Scoate omu la licitatie: TS-430S stare buna, functionare testata. Fac vraiste" si cumpar "itemu" cu 290 de euro. Ajunge "itemul" acasa si functioneaza din "cardan/carici"... Se pare ca este ceva de lucru'... (bagamias'). Editat Ieri la 19:09 de ElectroDobrogea Link spre comentariu
yo9gcc Postat 23 ore în urmă Partajează Postat 23 ore în urmă Deschizi dispută pe ebay, le trimiți poze cu aparatul defect și să îți returneze banii. Ebay nu trimite banii la vânzător decât atunci când cumpărătorul primește produsul și confirmă că este ok. Din poza apare că este un defect in sinteza, dar văd că sunt aprinse mai multe leduri pe partea de comutare a modurilor de lucru. Link spre comentariu
ElectroDobrogea Postat 9 ore în urmă Autor Partajează Postat 9 ore în urmă Remediata problema. Un conector de la programarea canalelor de memorie, nu a fost bine cuplat. Link spre comentariu
yo9gcc Postat 6 ore în urmă Partajează Postat 6 ore în urmă Ma bucur ca a fost doar atat, posibil de la transport. Am avut si eu unul si am fost foarte multumit de el. Are si filtrul de telegrafie montat? Link spre comentariu
ElectroDobrogea Postat 3 ore în urmă Autor Partajează Postat 3 ore în urmă (editat) Are suplimentar, doar N SSB (1.8KHz) Oricum nu mai aud decat cifrele in telegrafie. Se pare ca mai are ceva probleme pe AGC ori relee. Trebuie sa ma lamuresc daca este "random". De mers" este bine. Editat 3 ore în urmă de ElectroDobrogea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum